Zašto vam je bitno prethodno seksualno iskustvo partnera?

ma tjalim se
ne znam ni ja koko sam iebo
uglavnom izmedju 20 i 30 sam iebo ko nezdrav posle sam normalno retjemo a i sire
mcm to je normalno, ne ?
ebiga sve je normalno🤷‍♀️
ne ide ništa na silu🤷‍♀️
a i ove voljenjem se baš ne usreće,ti okupiran njom,i ona ko na posmatranju,a tek ako si malo psiho:rotf::rotf:
jedva žive glave izvuku,a neke ni to🤷‍♀️
evo pesmice:lol::aha2:

Znam da ima slicnih tema, ali ovde bih voleo da mi odgovore prvenstveno oni koji vece seksualno iskustvo svog sadasnjeg ili potencijalnog partnera, vide kao nesto negativno.

Zasto bi to bilo negativno?

Sta je PRAVI razlog?

seksualno iskustvo se stekne uz puno partnera i intenzivnim radom :mrgreen:

ja ako sam iskrena nikad nisam volela da imam bilo kakav kontakt sa osobama koji su na glasu, niti sam izlazila sa mushkarcima koji imaju seksualni dosje u smislu bili su poznati da se troshe

.
Ма знам о чему се ради, али амбалажа, као да је неки осетљив део за спејс шатл...

.
pa valjda da se ne vidi, da se ne bi smejali ovi u post expresu a i da ne bi primaoc ili primateljka , ispala nastrana u ocima postarske sluzbe...

ili je umetak za supak tolko osetljiv. mozda je od nekog finog materijala ?

Znam da ima slicnih tema, ali ovde bih voleo da mi odgovore prvenstveno oni koji vece seksualno iskustvo svog sadasnjeg ili potencijalnog partnera, vide kao nesto negativno.

Zasto bi to bilo negativno?

Sta je PRAVI razlog?
Ja sam uvek za iskustvo i nije mi vazno sa koliko njih ga je stekao ako je meni bas takav dobar.
Pozeljno bi samo bilo da je probirljiv, da ne ide u krevet bas sa svakom koja mu se ponudi.

Nas nekoliko idemo da čestitamo jednom kolegi
dobijanje čina kapetana.
Jedan od nas se u šali obraća njegovoj ženi: Videćeš
večeras kako to radi kapetan.

Ona se zacereka: E kad sam ja znala kako to radi kapetan on je
još bio na akademiji.

Posmatram ga; nije mu nimalo prijatno. Primitivac jedan!
A i ove kolege su posle toga komentarisale njegovu ženu
nimalo pohvalno, uglavnom sa onom reči od 5 slova koja počinje sa k.
I oni su primitivci.

Uglavnom nikad nisam sreo ovakve ljude širokih shvatanja kao što su na
ovom forumu koji bi se hvalili predbračnim iskustvom svoje žene.

Back