Zašto vam je bitno prethodno seksualno iskustvo partnera?

Zato sto i ja biram sa kim spavam. Ako je bila sa nekim kliker oci - fatal fejs majmunom koji drzi glavnu burekdzinicu/zlataru, menjacnicu/ palacinkarnicu/ preprodaju u gradu koju je nasledio od cala preduzetnika, voza friziranu munju okolo, zavrsava sve zna po gradu, znoji se i grli sa ortacima uz : bundu od merca ako imas herca, sa takvom ne spavam. Jbg-a...

Znam da ima slicnih tema, ali ovde bih voleo da mi odgovore prvenstveno oni koji vece seksualno iskustvo svog sadasnjeg ili potencijalnog partnera, vide kao nesto negativno.

Zasto bi to bilo negativno?

Sta je PRAVI razlog?
Meni je to pozitivno i cool
I veće uživanje

Zato sto i ja biram sa kim spavam. Ako je bila sa nekim kliker oci - fatal fejs majmunom koji drzi burekdzinicu u gradu koju je nasledio od cala preduzetnika, voza friziranu munju okolo, zavrsava sve zna po gradu, znoji se i grli sa ortacima uz : bundu od merca ako imas herca, sa takvom ne spavam. Jbg-a...

Ne mislim na to s kim je bila, nego na ono "imala je vise muskaraca", "iskusnija je", i to. Generalno, ne specificno.

To specificno ces otkriti posle 10 recenica i da ne znas da je bila sa "bundom od merca" likom 😁

Nagađam da je razlog neka lična nesigurnost u slučaju nas likova ako je partnerka u pitanju. Možda udara i na ego ako imamo manje seksualnog iskustva.

Kod žena - tu već nisam siguran?

Npr. Moja partnerka ima znatno više isksutva od mene i zapravno nam je skroz kul, kako vremene prolazi još više toga skontavamo i probamo. Plus nailazimo na neka nova seksualna iskustva i stvari koje ni jedno od nas nije probalo.

Ne mislim na to s kim je bila, nego na ono "imala je vise muskaraca", "iskusnija je", i to. Generalno, ne specificno.

To specificno ces otkriti posle 10 recenica i da ne znas da je bila sa "bundom od merca" likom 😁
Na to se ne obazirem jer bi ti svakako retko koja rekla koliko. Niti pitam. Dobices najcesce odgovor sa koliko muskaraca je bila u vezi. Zato ti kazem, bitnije mi je da joj vidim poreklo - sa kim se druzi, koji su to ljudi oko nje i ona oko njih.

Не мислим да је лоше ако је жена пре мене била са неколико других.
То значи са 10, на пример...
Немам ништа против ни да сте штанцала сваку ноћ са другим...
али онда нећу бити са њом...
Не зато шо ми смета што је "искусна", него зато што је то онда нимфоманка.
Ако њу пали, ОК, само напред, али ја не желим да јој будем само рецка.

do desetak je dobro do 30te..

preko desetak je isto okay ali preko 50..
to samo one znaju šta bi..
ili muškarci...

a ako je bila preko 20 do 20te...eh...bolje joj je da ćuti...isto važi i za muškarce (iako nije ni to za hvalu)

ništa loše u seksu ali ne bi trebalo menjati partnere kao četkicu za zube a kamoli čarape ...
ja iebo 2 do 25

Back