Zašto uvek govna plivaju?

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sećam se, još dok sam slušala hip hop BG Sindikat:
"Život je prevara, poligon za dupljake
a raznorazne ljige gde god mogu puste krake"

Pa me to, što bi rekli Bugari "Накара да се замислим" i eto i ovde- na forumu.

Zašto sve ovo pričam? Zato što realno vredim- a tonem.
Oko sebe gledam kako napreduju u firmi ljudi koji ne samo da nisu ostvarili ama baš ništa, nego su često bukvalno govna kao ljudska bića, i neko me pita "Zašto si ljubomorna?"
Ne radi se o ljubomori (jer bi to značilo da bih ja volela da sam on-ona), nego se radi o osećaju čuđenja na takvo slepilo.

Hajde u firmama i razumem, ali koja korist od foruma?

Zašto uvek "govna plivaju"?
"Raznorazne ljige gde god mogu puste krake"- zbog toga?

треба ти велика ментална снага и дисциплина да превазиђеш те приземне који ти се испрече на путу. Из искуства тврдим да је могуће. Увек ради оно што је исправно и максимално дај свој допринос без обзира што ће неко некада да присвоји или омаловажи. У једном тренутку твој труд достигне критичну масу и ти превладаш. Доказано.

Sećam se, još dok sam slušala hip hop BG Sindikat:
"Život je prevara, poligon za dupljake
a raznorazne ljige gde god mogu puste krake"

Pa me to, što bi rekli Bugari "Накара да се замислим" i eto i ovde- na forumu.

Zašto sve ovo pričam? Zato što realno vredim- a tonem.
Oko sebe gledam kako napreduju u firmi ljudi koji ne samo da nisu ostvarili ama baš ništa, nego su često bukvalno govna kao ljudska bića, i neko me pita "Zašto si ljubomorna?"
Ne radi se o ljubomori (jer bi to značilo da bih ja volela da sam on-ona), nego se radi o osećaju čuđenja na takvo slepilo.

Hajde u firmama i razumem, ali koja korist od foruma?

Zašto uvek "govna plivaju"?
"Raznorazne ljige gde god mogu puste krake"- zbog toga?
Zato sto su ljigavi.

• Podržavam
Reactions: DUH
Pod uslovom da ne govorimo o fecesu penaste konzistencije koji sadrži gas, gоvno dominantno sadrži bakterije i masti. Tipa 60:40 (govorim bez provere) kad su u pitanju maseni udeli. Pa tako, 200 g govneta ima 120 g masti. Dakle, pluta zato što je lakše od vode. :)

• Haha
Reactions: DUH
треба ти велика ментална снага и дисциплина да превазиђеш те приземне који ти се испрече на путу. Из искуства тврдим да је могуће. Увек ради оно што је исправно и максимално дај свој допринос без обзира што ће неко некада да присвоји или омаловажи. У једном тренутку твој труд достигне критичну масу и ти превладаш. Доказано.
Jeste, na duže staze. Ko očekuje promenu u kratkom roku, nema ništa od te priče. Rešenje je u strpljenju, pre svega, a drugo je pitanje koliko vremena za strpljenje neko ima.

Jeste, na duže staze. Ko očekuje promenu u kratkom roku, nema ništa od te priče. Rešenje je u strpljenju, pre svega, a drugo je pitanje koliko vremena za strpljenje neko ima.
Јесте. Поента је да решење постоји. Ситуација није безизлазна и то би требало бити мотивација.

Јесте. Поента је да решење постоји. Ситуација није безизлазна и то би требало бити мотивација.
"Rešenje uvek postoji, samo nije uvek prijatno" (zaboravila sam ko je ovo rekao, odličan citat)

Mene više mrzi i da kucam...
Jedva se naterah. Ovo što je rekla @Susan Sto Helit a i ti ranije, ko je u jednoj firmi pa može da očekuje rezultate na duže staze, a šta ću ja kojoj je ovo 82677.mi posao po redu?
(Retoričko pitanje, uvek se snađem)
Bila sam samo jednom duže u SBBu, samo da vam kažem da sam sve centrale po Beogradu postavila ja, da mi je recimo bilo nešto "normalno" da predsednicu opštine Zvezdara zovem telefonom dok je boravila kod sestre u Budvi, hoću da istaknem da sam lično stavila bukvalno milione toj firmi u džep, a kada je brod počeo da tone, opet sam ga pošteno poslednja napustila.
Hoću da kažem, da su hteli mogli su da me postave da radim bilo gde u kancelariji koja ima veze sa SBB-om, a nisu. Postavili su totalno neke nebitne osobe a ja sam osetila prvi put u životu gorak ukus kapitalizma.
O njima sam pričala. U prošlom vremenu, mada vidim i sad je tako.

Poslednja izmena:

Back