Zašto uvaljujete jezik

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A što je najgore, to mu nijedna ne kaže.
Pa nastavi s tom strategijom ataka jezikom na grlo
Jer i dalje misli da će je to momentalno raspaliti
Vala, ja kažem
Čim uvali ja ga blago odgurnem i kažem mu molim te ne stavljaj mi jezik u usta
Obično kaže ok i posle 2 sec je opet jezik duboko u grlu
Onda ponovo kažem uz osmeh da ne izgleda tragično molim te da to ne rsdiš stvarno to ne volim
Međutim tu nema pomoći, obično onda odustanem od navedene aktivnosti i posle mu napišem izvini mislim da nismo kompatibilni

Vala, ja kažem

Onda ponovo kažem uz osmeh da ne izgleda tragično molim te da to ne rsdiš stvarno to ne volim
Međutim tu nema pomoći, obično onda odustanem od navedene aktivnosti i posle mu napišem izvini mislim da nismo kompatibilni
Seljacina
Ne zna ni da se ljubi

Ja ne znam da li i ženu tako čitate kao postavku teme. Naglasak je na početku, odmah, dok je još ne ispipaš.
Јасно ми је то.

Ta strast koja bukne tako eksplozivno, odmah, agresivno, gde se dvoje odmah poklope i dohvate je filmska. U reali se retko dešava.
Fora je što mnogi muškarci simuliraju takvu strast, ne osećajući ženu.
Добро, ти сад овде причаш о томе како обострана страст пре првог интимног физичког контакта постоји само на филму. И такође тврдиш да је таква страст код мушкараца у реалности симулирана. Нисам ја уопште хтео да се бавим том темом, само сам успут поменуо да интензивна страст пре првог интимног физичког контакта може итекако да постоји, како код мушкарца тако и код жена, и може бити једнострана или обострана. Немам намеру да објашњавам зашто то мислим. И схвати да ми није била намера да браним рептиле тврдећи да су страствени ( као да је то нека одбрана ако притом чине нешто што се другој страни не допада. ) Такође узми у обзир да нисам љубитељ интензивних осећања.

Vala, ja kažem
Providni ste

Back