Zasto u vezi neko mora da dominira, neko da manipulise? zar ne mozemo da budemo ravnopravni, i oslobodjeni tih prljavih igrica. Zar ne moze samo da se voli i da se bude voljen?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako pričaš o seksu u vezi to je normalno, ali ako ne pričaš o seksu... e to je već problem.c-jeja:Zasto u vezi neko mora da dominira, neko da manipulise? zar ne mozemo da budemo ravnopravni, i oslobodjeni tih prljavih igrica. Zar ne moze samo da se voli i da se bude voljen?
Igrice u seksu nisu neophodne ali su izuzetno uzbudljive i lepe.c-jeja:zato sto nisam pristalica igrica koje mi pominju "drugarice", a one smatraju da je to neophodno.
c-jeja:Zasto u vezi neko mora da dominira, neko da manipulise?
zar ne mozemo da budemo ravnopravni, i oslobodjeni tih prljavih igrica.
Zar ne moze samo da se voli i da se bude voljen?
apotekarka:Ravnopravnost ne postoji. Nema 2 čoveka na svetu koja su potpuno ravnopravna. To nije stvar pola već karaktera i položaja.
A da budemo malo konkretniji!?c-jeja:u redu karakter i polozaj, ali ima slucajeva kada karakter pokazuje vecu dominaciju i u odnosu na polozaj
tacno!d1:manipulisanje i dominacija su dve razlicite stvari :?
Moze, i te kako.. samo takva ljubav je kao nezan cvet, treba je negovati ..c-jeja:Zasto u vezi neko mora da dominira, neko da manipulise? zar ne mozemo da budemo ravnopravni, i oslobodjeni tih prljavih igrica. Zar ne moze samo da se voli i da se bude voljen?
Ma licne frustracijemalacrna:slazem se da su zene daleko gori manipulatori, i to ne samo prema muskarcima, vec i prema samim zenama.
ja imam problem sa seficom. ali dobro sad, to nije tema ovde. jednostavno ne razumem tu potrebu da neko bude glavni.
Nazovic-jeja:ja mislim da tu slabost nema i ne igra nikakvu ulogu. ni psihicka, ni fizicka. samo mozda slabost koju bi ja nazvala nekim drugim imenom.![]()