Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
puštaju to sranje i po supermarketima i to da trešti kao na šatorskoj svadbi ne znam da li je do diverzija iznutra da teraju mušterije ili računaju da je narod stoka pa veruju da tako privlače kupce nemam pojma
То је добра песма,оне друге типа нешто ултра депресивно или праисторијска забавна музика која није српска су баш уништитељи доброг расположења.
Треба да пуштају деведесет посто српске музике и остатак десет посто новије стране да би то било добро али никог не занима шта мисле слушаоци.
Ja se vozim samo u finim autobusima ciji soferi imaju zavrseno najmanje srednju muzicku (otsek klavir ili harfa) i pustaju mocarta, bramsa i stroganofa
Ja se vozim samo u finim autobusima ciji soferi imaju zavrseno najmanje srednju muzicku (otsek klavir ili harfa) i pustaju mocarta, bramsa i stroganofa
Da i moje mišljenje je da u tom grmu leži zec.Tp su pesme tipa pripadam, umirem,hitna,droga ,alkohol,brza kola,varanja na sve načine i td .Prpsto mi se gadi kad trebam da putujem.