Slavenska
Iskusan
- Poruka
- 5.184
Zato što ni jedna društvena mreža ne želi probleme sa bilo kojom policijom i vlašću.
а јел и крстарица даје ип адресе и информације о корисницима?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što ni jedna društvena mreža ne želi probleme sa bilo kojom policijom i vlašću.
To nije pitanje za mene.а јел и крстарица даје ип адресе и информације о корисницима?
To nije pitanje za mene.
Ok oni mogu iskopati i kada koristis vpn, ako bas se namerace ali bar ste im otezali malo ..
Znaci tor, vpn, bot adrese pa onda.
Slazem se, samo sto su poceli i za manje stvari.Можда је паметније не објављивати претње насиљем и оружаном побуном на интернету.
Уосталом, неко ко има озбиљне намере те врсте неће их објављивати на твитеру, тако да је у питању само глупа сујета лабилних појединаца.
.Autorska
Zasto Twitter olako daje IP adrese srpskoj policiji?
Koji put citam priveden, pozvan, uhapsen na osnovu statusa itd... Ja se slazem da ako postoji pretnja po zivot, terorizam da se daju podaci korisnika ali kod nas za svako sranje?
Da li je takav zakon da na svaki zahtev oni moraju dati IP adresu?
Zasto ne koriste VPN?
Nemam ja šta da kukam, plašljiv čovek mora da se krije..
@Sizif kmeci sto ja godinama saam.na VPNu
To nije pitanje za mene.
IP adresa nije ono po čemu te lociraju ako nije statična.
A, da. Zaboravih da u Srbiji daju tvoju lokaciju ako si napisao tvit o Vučiću.Nema veze sto nije staticna , u bazama tj logovima provajdera tacno imaju kome i u koje vreme je tacno ta IP adresa dodeljena.