Zasto Twitter olako daje IP adrese srpskoj policiji?

Autorska

Koji put citam priveden, pozvan, uhapsen na osnovu statusa itd... Ja se slazem da ako postoji pretnja po zivot, terorizam da se daju podaci korisnika ali kod nas za svako sranje?

Da li je takav zakon da na svaki zahtev oni moraju dati IP adresu?

Zasto ne koriste VPN?
Не хапсе анонимусе на основу IP него оне који са свог правог профила са пуним именом и презименом поставе објаву са некаквом неозбиљном претњом (то по правилу нису озбиљне претње), или нешто шта само издалека подсећа на претњу, али довољно анти-Србијанском режиму да их шиканира.

Screenshot 2024-08-11 at 00.23.36.png

Zato što ni jedna društvena mreža ne želi probleme sa bilo kojom policijom i vlašću.
... зато што су то прво у Америци научили - сарађуј са државом и са онима који имају пара. Рекламирање на сваки начин.

Публика је ту само у функцији потрошача.

Твитер (и остали) могу без Србије, али наши политичари не могу без провизије.

... зато што су то прво у Америци научили - сарађуј са државом и са онима који имају пара. Рекламирање на сваки начин.

Публика је ту само у функцији потрошача.

Твитер (и остали) могу без Србије, али наши политичари не могу без провизије.
Mogu oni naravno bez Srbije. Ali jedno po jedno tržište manje manje korisnika. Manje korisnika, manje prihoda. Boli sve njih briga za demokratiju i slobodu govora.

Autorska

Koji put citam priveden, pozvan, uhapsen na osnovu statusa itd... Ja se slazem da ako postoji pretnja po zivot, terorizam da se daju podaci korisnika ali kod nas za svako sranje?

Zasto ne koriste VPN?
Da to je tačno, momci u subotici su se sprdali sa maskicama zbog korone na protestu danas srpska policija ih je sve pohapsila i maltretirala!

Poslednja izmena od moderatora:
Autorska

Zasto ne koriste VPN?
Mislis li da likovi koji su uhapseni u SU znaju sta je VPN?
Mislis li da likovi koji pisu na Krstarici znaju sta je VPN?
Mislis li da likovi iz Srbije hoce da placaju par eura mesecno za VPN, cak iako znaju sta je to?

Autorska

Zasto ne koriste VPN?
Jel ti to stigao sudski poziv za online stalking?

Ne, ne možeš da pretiš i da se kukavički kriješ. :D

Autorska

Zasto ne koriste VPN?
RioTinto im naredio da tako radu

Autorska

Zasto ne koriste VPN?
Зато што им одговара да се у Србији копа литијум. Целом западу. А запад је газда и властима и про западној опозицији.

Зато што им одговара да се у Србији копа литијум. Целом западу. А запад је газда и властима и про западној опозицији.
Tako otprilike. Vučić jede gowna, zapadne službe nemaju veze sa ovim protestima. Sasvim je logično da im treba litijum za njihovu "zelenu agendu" a bolje ga je kopati u nekoj rupi na Balkanu nego kod njih.
I zbog drugih stvari im odgovara Vučićeva diktatura. Samo baš kad pretera onda mu zavrnu uvo kao u slučaju Belivuka.

Back