Zasto treba da odu?

Гори ватра ...... гори Рим ......Савет струке је да се тако најбрже очисти и почисти

НеронГТ

img_20230115_102103.jpg
@Grom_sa_neba!, pazi sliku, sjecas se dok si ga jos nazivao Neron?

:rotf:

Pa nitko normalan ne vidi u cemu je problem, vec oni koji su poput Muje u vicu s ekspres loncem.
Pogazio Muju skoro vlak, on sav zadihan ulazi u kucu, Fata taman kuva rucak u ekspres loncu, a Mujo izvadi bat za meso i cijelog ga slupa. "Sta radis crni Mujo?!", pita ga Fata.
Mujo na to: "Te stvari treba unistavati dok su male!"

Tako i ovi koji su protiv adaptacije zgrade, protive se svakom napretku, ista ta ekipa je prije godinu dvije u Nisu izasla na balkone i batovima za meso lupala u serpe.

У време жутихшерпе су биле празне ..па су лупали...У моје време сам им шерпе напунио па зато нема лупања

ВучижА

Screenshot_20200430_101027.jpg

Aha, meni se ucinilo iz ove perspektive da ima neki prolaz izmedju te dve zgrade.

Ali prihvatam da je to novo nesto sto je naslonjeno na zgradu iza.

E sad, mozda se namerno nesto prosiruje, pa ce ti prozori postati neka vrata ili tako nesto. Zaista ne znam kakav je projekat u pitanju.

Ovako samo na osnovu jedne slike ne mogu da zakljucim da li je to nesto u redu ili nije.

Gradjevinski kodeks mi je poznat iz nekoliko zemalja u kojima sam ziveo i tu generalno ne moze bas svasta da se radi. Valjda postoji neka dozvola da se nesto uradi.

Pogotovo da se nekom zazidavaju prozori ako su u pitanju 'komsije'. Ali ako to sve pripada istom vlasniku i u pitanju je neko prosirenje, onda valjda znaju sta rade i zasto to tako rade.
bratac ta zgrada je narodno pozoriste u nisu staro oko 140 godina i u zastiti je drzave kao spomenik kulture. To je isto kao da pravis neku gradjevinu pored ajfelove kule ili pored kipa slobode u americi i slicno. kapiras?

Evo procitaj sve : https://sr.wikipedia.org/wiki/Народно_позориште_у_Нишу

U normalnoj drzavi bilo bi dovoljno i samo ovo ispod na slici.

Moraš iskreno da mrziš Niš i nišlije, da bi ovo učinio zgradi narodnog pozorišta u Nišu.Zavod za zaštitu spomenika da pokaže dozvolu za ovo skrnavljenje, naravno i urbanizam. Da li to znaci da su investitori jaci od drzave i zakona?.

Nadam se da ce oni koji dodju sve one ruzne spomenike placene milionima evra i ovakve gradjevine da ruse, nazalost od nasih para.

347124765_3575607775990778_9073510012673564458_n.jpg
Ovo je inače iza pozorišta…

Па да одморе мало.

Догодине 12 година, еј...уморио би се и камен, а камоли поштени политичар...нон-стоп у неком грчу, кризи, предизборној кампањи, стресу...изазови тешки претешки, хероин лош и никакав...

Нек дају мало себи одушка, да проветре главе, па ћемо их вратитити за 8-12 година, кад се следећи уморе.

Back