- Poruka
- 385
Kako to misliš bio? On je i dalje biznismen, samo sada ima moć na konto toga.Mnogi su izgleda zaboravili da je taj isti Tramp ne tako davno bio biznismen i da ga boli patka za drugim ljudima i da samo gleda sebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako to misliš bio? On je i dalje biznismen, samo sada ima moć na konto toga.Mnogi su izgleda zaboravili da je taj isti Tramp ne tako davno bio biznismen i da ga boli patka za drugim ljudima i da samo gleda sebe
Da je Evropa pametna. Ali nije.Carine će ih učiniti bogatima ako je svet sačinjen od teletabisa pa će da tolerišu njegovo iživljavanje. Dok je Amerika podržavala globalizaciju, njihov dolar je postala svetska valuta. A njihove IT kompanije (google, facebook, apple) su korišćene svuda u svetu. Sad kad je odlučio da mu drugi više ne trebaju, jer tobože sad je frka i idemo "svako za sebe", "i gledam samo svoje doope", meni se to čini kao lep poziv na izolaciju. Hoćeš da uvodiš carine, dobro, onda kreće napuštanje dolara i napuštanje korišćenja IT kompanija. Pa da vidimo koliko će se obogatiti u izolaciji.
pa cuvali su im dupe od CCCP u svojoj koristA kada je to SAD imala partnerski odnos prema Evropi?
Zbog svog interesa. Ne što vole Evropu.pa cuvali su im dupe od CCCP u svoj korist
Cekaj malo.samo sto je seo u foteljcinu
Tako jepa cuvali su im dupe od CCCP u svoj korist
EU zemlje noga u pedu. Mi treći svet, Balkan u još goroj poziciji ćemo biti. Covek je iskreni patriota koji ne voli susede Meksiko i Kanadu. Kanadi ce od prvog februara da uvede taxe 25 % ako neće da se spoji sa USA.Oni su loši prema nama: Tramp najavio carine EU
Radio Slobodna Evropadanas 08:46
Foto: AP Photo / Evan Vucci![]()
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država(SAD) Donald Tramp je obećao da će uvesti carine Evropskoj uniji(EU).
Tramp je rekao da EU i druge zemlje takođe imaju zabrinjavajuće trgovinske suficite sa Sjedinjenim Državama, prenosi Radio Slobodna Evropa.
„Evropska unija je veoma, veoma loša prema nama“, rekao je, ponavljajući komentare date u ponedeljak. „Dakle, oni će biti suočeni sa carinama. To je jedini način da dođemo do pravičnosti.“
zaboravio sam dodati .. bio SAMO biznismen a ne predsednikKako to misliš bio? On je i dalje biznismen, samo sada ima moć na konto toga.
to sam rekaoZbog svog interesa. Ne što vole Evropu.
Carine su u izuzetno malo slučajeva jednosmjerne.Oni su loši prema nama: Tramp najavio carine EU
Radio Slobodna Evropadanas 08:46
Foto: AP Photo / Evan Vucci![]()
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država(SAD) Donald Tramp je obećao da će uvesti carine Evropskoj uniji(EU).
Tramp je rekao da EU i druge zemlje takođe imaju zabrinjavajuće trgovinske suficite sa Sjedinjenim Državama, prenosi Radio Slobodna Evropa.
„Evropska unija je veoma, veoma loša prema nama“, rekao je, ponavljajući komentare date u ponedeljak. „Dakle, oni će biti suočeni sa carinama. To je jedini način da dođemo do pravičnosti.“
Ako povede ratove za Panamski kanal i Grenland to će biti 100% američki.![]()
Hteo bi da je kontrolise po svom,ali ne moze bas tako lako.Ipak se Makron dosta pita,sto se tice EU.U čemu je stvar?
Šta Tramp izigrava u spoljnoj politici prema Evropi i zašto više neće da ima partnerski odnos prema njoj (kao što je to bio uobičajen politički kurs SAD-a do sada)? Koja je svrha takvog njegovog odnosa?
U čemu je stvar?
Šta Tramp izigrava u spoljnoj politici prema Evropi i zašto više neće da ima partnerski odnos prema njoj (kao što je to bio uobičajen politički kurs SAD-a do sada)? Koja je svrha takvog njegovog odnosa?
Dok su pirgavi bili u EU,nije bilo potrebno nekih pritisaka na EU,jer su ovi radili sta su ameri hteli.Sada je malo drugacije,ali dzabe se EU koprca,ne mogu oni bez amera,pa zato moraju da igraju kako ovi kazu.Три и по деценије економска политика УСА је изолационистичка, Анти Европска и Про Азијска
По законима капитализма број полова се мора смањити.
После Спајања Источне и Западне европе економски и повезивања ЕУ са Азијом
Америка је предузела све кораке да врати Европу у стање пред Светски Рат
Да је разједини ... Да смањи јој Приходе.
Трампуша је само врх леденога брега ..последњи у низу
Tramp je ksenofob.U čemu je stvar?
Misliš rasista? Ma ne. Čitao sam desetine izjava obojenih koji su radili za njega.Tramp je ksenofob.
Neće više da krade.U čemu je stvar?
Neće da finansira beskorisne levičarske izjelice i njihove utopističke ideje. I tu je 100% u pravu kao i sa migracijom.Zato sto je veliki deo Evrope jos uvek socijalisticka, a Amerika brutalno Kapitalisticka.
Ne rasista, nego bas ksenofob, nevezano za rasu.Misliš rasista? Ma ne. Čitao sam desetine izjava obojenih koji su radili za njega.
Ako misliš na stav o nelegalnim migrantima koji ulaze preko šuma i livada, Tramp je apsolutno i 100% u pravu. Zakon mora da postoji. Zna se kako se ulazi u jednu državu.
Ja mislim da to sve dolazi iz njegovog vaspitanja i radne etike sa kojom je živeo ceo život. Tramp voli vredne ljude koji poštuju zakon a to migranti koji nadiru sa meksičke granice uglavnom nisu.Ne rasista, nego bas ksenofob, nevezano za rasu.
Vidi se po njegovim ispadima i izrazu lica kada god prica o strancima, bilo da su Evropljani, Kinezi, Latino - apsolutno nebitno, prema svima je isti.
Ali opusteno, on je klovn, kao i Bajden, politiku SAD vodi stranka ciji je predsednik na vlasti, predsednik je samo figura.