- Poruka
- 101.315
Zašto Tramp ide naokolo i svima udara čvge i zavrće uši?
Šta je pozadina toga?
Šta je pozadina toga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što to nije radio u prvom mandatu? Šta se promenilo?Egomanijak, opasna budala i mnogo šta još. Pisao sam vam o tome još pre 10 godina i rekao da će napraviti veliki rat. Niste verovali.
Samo što tako nisu pričali kad su ga birali.Taj pedo-đedo je opasan manijak i žešći skot (S.O.B što bi rekli kod tamo njega)
Nisam iznenađen. Ionako svi političari pričaju jedno a mahom rade drugo.Kaži ti meni Mitke da li si iznenađen? Ja nisam uopšte. Provalio sam tu budalu još negde krajem osamdesetih.
U kampanji je bio mirotvorac koji je sprečio čak 7 nekih ratova kritikovao je Buša mlađeg zbog tih beskrajnih ratova u Iraku i kojekude mnogi su ga čak i ovde slavili kao Suverenistu čoveka mira koji je protiv Globalista koji hoće ratove itd a sad pokazuje svoje pravo i jedino lice ko je on zapravo jedan bahati kauboj bez ikakvih skrupula najverovatnije ucenjen od strane Bibija sa ko zna kakvim gadostima odnosno malo po malo izlaze svedočenja nekih devojčica kao da ga neko dinsta na tihoj vatri lol i on šta će sad ide i srlja u te tamo ratove ko muva bez glaveSamo što tako nisu pričali kad su ga birali.
Ne znam da li je ucenjen, ali u suštini je on takav i nema tu šta. Neki su to hteli da vide, drugi nisu.U kampanji je bio mirotvorac koji je sprečio čak 7 nekih ratova kritikovao je Buša mlađeg zbog tih beskrajnih ratova u Iraku i kojekude mnogi su ga čak i ovde slavili kao Suverenistu čoveka mira koji je protiv Globalista koji hoće ratove itd a sad pokazuje svoje pravo i jedino lice ko je on zapravo jedan bahati kauboj bez ikakvih skrupula najverovatnije ucenjen od strane Bibija sa ko zna kakvim gadostima odnosno malo po malo izlaze svedočenja nekih devojčica kao da ga neko dinsta na tihoj vatri lol i on šta će sad ide i srlja u te tamo ratove ko muva bez glave
Uvek se biraNe znam da li je ucenjen, ali u suštini je on takav i nema tu šta. Neki su to hteli da vide, drugi nisu.
Sve više me podseća na Hitlera, kada je tome polako stizalo do malog mozga...da mu se ruši Imperija.Zašto Tramp ide naokolo i svima udara čvge i zavrće uši?
Šta je pozadina toga?

A što to nije radio u prvom mandatu? Šta se promenilo?
Šta je pozadina toga?
Uvek se birafrontmenpredsednik koji prirodno oslikava način vladavine koji se planira.
U slučaju Trampa se pojavila nova struja koja ima drugačije ideje od prethodnih a koja je toliko jaka da je mogla da ga stavi za predsednika bez obzira na sve pravne i druge prepreke koje su mu oni drugi podmetali.
Šta je pozadina toga?
Pa dobro i prethodnik mi je bio, ajd necu da kazem nista ruzno, bolestan covek u svakom smislu te reci.Egomanijak, opasna budala i mnogo šta još. Pisao sam vam o tome još pre 10 godina i rekao da će napraviti veliki rat. Niste verovali.
Pa koligo ce onda da zivi ako je sad u srednjim, 150?Kriza srednjih godina.
Šta je pozadina toga?
To mu je cerka , Ivanka TrumpZato što je matora pedofilčina i hoće to da markira haosom po svetu
Isto to radi i ova naša hulja samo on haosom hoće da prikrije kradje , ubistva i sveukupni kriminal čiji je on tvorac
Pogledajte prilog 1871114