Зашто толико волите филм "Гладијатор"?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Legenda
VIP
Poruka
54.535

Екстремно тешко за гледање макар исечака,екстремно језиво али стално мушки род воли ово и зашто,ем су његови ликови породице побијени ем је његов лик убијен на крају?
Јел' то тестостерон или крв или борба (можда неко поистовећивање са робовањем нечему) смрт лика ког игра Расел Кроу,шта?

Екстремно тешко за гледање макар исечака,екстремно језиво али стално мушки род воли ово и зашто,ем су његови ликови породице побијени ем је његов лик убијен на крају?
Јел' то тестостерон или крв или борба (можда неко поистовећивање са робовањем нечему) смрт лика ког игра Расел Кроу,шта?
Je li moguće da, ste toliko plitki? Film pokazuje posećenost jednog čoveka-državi, profesiji-vojsci, porodicu i na kraju snagu volje da ipak i kad zna da će umreti to će imati neku svrhu. To vam je sve promaklo...?

Хвала Зауз. Захваљујући теби сам јуче погледао Гладијатора (додуше, заспао сам па нисам цео, наставићу данас).

одличан филм!

Ми волимо филмове у којима се опасни момци међусобно туку, а на крају снаге добра увек надвладају крезубе сендвичарске снаге зла.

Zbog muzike velikim delom, ali je sve dozirano taman da drži pažnju i pomera emocije. Dopada mi se i gledala sam u više navrata, a mogla bih opet bez po' muke.
Teme porodice i snage motivacije koja se crpi iz iste, kao i koncept neprikosnovenosti doma mi je baš upadljiv među ostalim temama filma, ali i muzika je sjajna.

Back