Zasto svima smeta srpski litijum da se kopa, a ne bi smetao hrvatski, bugarski, makedonski, etijopski, sudanski....litijum?

Zašto je tome tako, dule?
Држава улаже у пољопривреду. То прво. С друго, Држава најбоље зна да одреди еконсмске приоритете, то јој је ваљда посао.
Манимо се зато демагогије.

Држава улаже у пољопривреду. То прво. С друго, Држава најбоље зна да одреди еконсмске приоритете, то јој је ваљда посао.
Манимо се зато демагогије.
A znaš li koliko bi Rio Tinto uplaćivao u budžet Srbije ako se rudnik otvori?

A znaš li koliko bi Rio Tinto uplaćivao u budžet Srbije ako se rudnik otvori?
То ће све држава договорити са њима, имајмо поверења у наше државне институције да ће закључити посао који ће бити на корист и државе и њених грађана .

То ће све држава договорити са њима, имајмо поверења у наше државне институције да ће закључити посао који ће бити на корист и државе и њених грађана .
Ima već studija, dakle dok ne povrati svoju investiciju Rio tinto bi u budžet uplaćivao 48 miliona evra. Po povratku investicije uplaćivao bi 145 miliona evra. Dakle manje nego što zaradimo od izvoza voća.

Ima već studija, dakle dok ne povrati svoju investiciju Rio tinto bi u budžet uplaćivao 48 miliona evra. Po povratku investicije uplaćivao bi 145 miliona evra. Dakle manje nego što zaradimo od izvoza voća.
Која студија, из Шолакове фијоке? :D

Зато што су против интереса Србије, а интерес Србије је економски развој који нам рударство доноси!
ako Vucic potpise ekslpoataciju Litijuma, pada zato sto truje Srbiju, ako ne potpise pada jer je izgubio posao stoleca.
Smestio mu Rostchild da u svakom slucaju padne.
Sto se tice samog Litijuma, i da nije stetan po zdravlje, zasto mi sami ne iskopavamo taj litijum pa ga onda prodajemo Rotschildu ?
Ovako, osecam se ko da sam u Niger a ne u Srbiju.
(pravim se ko da ne znam da Rotschild potplacuje srpske politicare da sprece eksploataciju litijuma od strane srpskih firmi)

ako Vucic potpise ekslpoataciju Litijuma, pada zato sto truje Srbiju, ako ne potpise pada jer je izgubio posao stoleca.
Sto se tice samog Litijuma, i da nije stetan po zdravlje, zasto mi sami ne iskopavamo taj litijum pa ga onda prodajemo Rotschildu ?
(pravim se ko da ne znam da Rotschild potplacuje srpske politicare da sprece eksploataciju litijuma od strane srpskih firmi)
Da, Vučić pada za 2,5 godine, prirodnim političkim putem
Sem ako se nešto ne promeni u zakonu u medjuvremenu
Recimo tri meseca pred izbore...

Не бој се, СНС ће још дуго владати Србијом. :)

Зашто сам мислио да нећеш навести извор ка тој ,,студији". :think::D
Citiraj sve što sam napisao, botu.

Ne može, Aleksandar Martinović kaže da je imao uvid u poverljivu studiju koju je radio za Rio Tinto "Ergo Strategy Group". Ako klempo laže, lažem i ja.

Citiraj sve što sam napisao, botu.

Ne može, Aleksandar Martinović kaže da je imao uvid u poverljivu studiju koju je radio za Rio Tinto "Ergo Strategy Group". Ako klempo laže, lažem i ja.
Значи, преносиш нешто што си чуо и представљаш то као необориву чињеницу. Не иде то тако.

Ministar u vladi Srbije nije relevantan izvor?
Није. Написао си да постоји студија о томе. Ево те твоје реченице:
Нигде ниси помињао Министра, него си са сигурношћу тврдио да постоји студија о томе.
После си, кад смо ти тражили ту студију, почео да се вадиш на Министра. Не иде то тако.

Није. Написао си да постоји студија о томе. Ево те твоје реченице:

Нигде ниси помињао Министра, него си са сигурношћу тврдио да постоји студија о томе.
После си, кад смо ти тражили ту студију, почео да се вадиш на Министра. Не иде то тако.
Pa on je rekao da postoji studija. Ali u pravu si, klempava nakaza laže kad zine, kao i žvalavi ludak.

Pa on je rekao da postoji studija. Ali u pravu si, klempava nakaza laže kad zine, kao i žvalavi ludak.
Kod vas demokrata najlepši je Šutanovac, onako baš barokno lep
A onda za njim Muppet Show ekipa - sve lepši od lepšeg
A o vašim seksi babama da ne pričamo :kafa:

Back