Zasto svi koji pobegnu od Srbije i Rusije procvetaju?

Da li mislis da je ljudima na Kosovu danas gore i da zive u gorem standardu, nego dok su bili pod Srbijom?

Ja mislim da im je negde minimum 8 puta bolje.

tvoji potomci su mojim Srbima zabranjivali povratak na Kosmet. tvoji i jesu oni kalimerosi sa belim kapicama. i njima i tebi je isti onaj bravar bio tata i kum

nama autohtonim i starosedeocima u Srbiji koji su zadnji put 1998-1999 ratovali za tu zavetnu zemlju, ova zemlja i dalje nešto znači.

E viš a konobar nije čul ni za zubara, ni za keficu ni za pastu...dok ga ni Kaptol uzel za čobana.
To se nekada smatralo autentičnim. Ono kad poslužuje Švabe i nasmije se krezav, odmah kod Nijemaca dođe onaj osjećaj o "Wilder Balkan".
Sad svi imaju savršeni gebis, obrijani, ošišani, umiveni, trijezni, da gost koji se iskrca s kruzera mora pitati gdje je.

To se nekada smatralo autentičnim. Ono kad poslužuje Švabe i nasmije se krezav, odmah kod Nijemaca dođe onaj osjećaj o "Wilder Balkan".
Sad svi imaju savršeni gebis, obrijani, ošišani, umiveni, trijezni, da gost koji se iskrca s kruzera mora pitati gdje je.
Konobar postao metrosexualac, tj. derpe?!

Pa moguće, ipak su ga svećenici uzeli pod svoje skute.

Nema sumnje da je bolje da imas para nego da nemas! Medjutim ko je to procvetao od kako je propala Jugoslavija? Niko. Nasi gastarbajteri ovde se pokazuju a u drzavama gde rade su nizi sloj,bez pristupa visim slojevima. Predpostavljam sta je hteo postavljac teme ali stvar je kompleksna. Sta je dobar zivot? Mnogo para,manje porodice i druzenja sa prijateljima ili vise druzenja i vise porodice a manje para. 18 meseci sam radio na crno preko bare,najvece zadovoljstvo mi je bilo da legnem i gledam tv. Premoren nisam bio ni za sta. Nisam ja za preko,ide se kad si mlad. Nisam imao ni prijatelja da popijem kafu. A ovde Bogu hvala imam . Tako da sam se pomirio da necu procvetati i ne moram .
Ima jedna prica naseg doktora iz Boke,kaze predivno je leti ali od 1.novembra da marta 110 dana pada kisa. Nije slucajno da ima mentalna ustanova u Dobroti.
Oni koji na zapadu nemaju pristupa visim slojevima (sta god pod tim mislio) nemaju ga ni u Srbiji ili bivsoj Jugi. Jedno je ako radis samo krace vreme da se nafatiras duge sate a drugo kada si tamo godinama sa familijom i radite u dobrim firmama, nisam se nigde vise umarao na poslu nego u Jugoslaviji a bilo je prijatelja mnogo vise nego za kafu, sve zavisi kako se postavis i sta ocekujes, neke navike se moraju menjati sto je nekima veliki problem.

Nisam čula vic, a i malo je dugutantan. A propos nestašica, znam iz priča mojih roditelja koji su bili u SSSR-u 1984. godine. Putovali vlakom preko Mađarske, a na granici, s današnjom Ukrajinom, mamu probudila jaka svjetlost i kada je pogledala van, reflektori lampi bili su skoro u visini vagona. Tada je shvatila da je cijela kompozicija u zraku jer mijenaju podnožje kolosjeka zbog širih ruskih. A kontrole i forumulara koje su morali ispuniti je bilo kao da traže kredit.
Međutim, kada su došli u Kijev, Moskvu, Lenjingrad sve to zaboraviš osupnut grandioznošću zdanja i širokim avenijama.
Arhitektura Rusije druge polovine 19. i prve 20. veka stvarno je izuzetno originalna i lepa, sve pre i posle toga izgleda mi kao imitacija stranih skola gradnje.

Zašto svi koji pobegnu na zapad postanu izopačeni.

Evo decu su zamenili psima i mačka, a sad reklamiraju robota cuku Wuffyja. Da zamene žive pse, za pse robote....

MV9IZXJvX1JvYm90LVB1cHB5X0dldHd1ZmZ5LTEuanBn-h_480.jpg
Jao sto je slatki papi ,bas je lepa igracka , slobodno izreklamiraj jos cool igračaka

Back