Zasto svi ateisti umiru od zelje da pokazu da BOG ne postoji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U dusu svakog coveka je Gospod ugradio SAVEST ili svest o dobru i zlu i dok god savest je ziva i dusa je ziva. Ateisti, jer ih gricka savest (negde im sapuce da nisu u pravu) na sve moguce nacine pokusavaju da je zatrpaju ispraznim teorijama o nepostojanju Boga.Lazu sebe i druge.cancel:Zasto svi ateisti umiru od zelje da pokazu da BOG ne postoji?
cancel:Zasto svi ateisti umiru od zelje da pokazu da BOG ne postoji?
cancel:Zasto svi ateisti umiru od zelje da pokazu da BOG ne postoji?
Da, moguce... ALi sto se oni ne jave i ne kazu nam sami...itaka.s:cancel:Zasto svi ateisti umiru od zelje da pokazu da BOG ne postoji?
Mozda zato sto sto je priznavanje postojanja Boga u izrazitoj suprotnosti sa njihovim licnim bogovima(novac, moc, politicko opredeljenje i jos mnoge druge preokupacije koje im mogu biti toliko vazne da postaju njihova religija).
Feanor the elf king:Da, moguce... ALi sto se oni ne jave i ne kazu nam sami...itaka.s:cancel:Zasto svi ateisti umiru od zelje da pokazu da BOG ne postoji?
Mozda zato sto sto je priznavanje postojanja Boga u izrazitoj suprotnosti sa njihovim licnim bogovima(novac, moc, politicko opredeljenje i jos mnoge druge preokupacije koje im mogu biti toliko vazne da postaju njihova religija).![]()
Kastore Brate, da li su te roditelji krstili kada si bio mali?Kastor:Feanor the elf king:Da, moguce... ALi sto se oni ne jave i ne kazu nam sami...itaka.s:cancel:Zasto svi ateisti umiru od zelje da pokazu da BOG ne postoji?
Mozda zato sto sto je priznavanje postojanja Boga u izrazitoj suprotnosti sa njihovim licnim bogovima(novac, moc, politicko opredeljenje i jos mnoge druge preokupacije koje im mogu biti toliko vazne da postaju njihova religija).![]()
Ohoho pa ovo mi zvuci kao prozivka,pa eto mene,upecah se,ja verujem u nesto sto se moze nazvati tako,Bog,znaci da i nisam bas ateista u pravom smislu te reci mada se moze tako reci jer ja ne verujem u onog Boga koji se zove SIN COVECIJI,BOZIJI! Rekao bih da niko bar od ovde prisutnih nas ateista ne izgara bas toliko da dokaze nepostojanje Boga,pre bi se reklo da smo malo vise prakticni i da koristimo zdrav razum tj. mozak(bez uvrede,ne mislim da vredjam)! Meni nije potrebna knjiga da bi znao sta je dobro a sta ne,dovoljno sam svestan da odvojim dobro od zla i da se ponasam kako treba a to i nije bas u nekoj suprotnosti sa onim po vama sto Bog kaze,siguran sam da ovde medju nama(ateistima)nema zlocinaca,bolesnih umova,naravno to mislim i za sve ostale(desi se izuzetak)sto nas na kraju krajeva ne cini losim ljudima vec samo drugacije razmisljamo,takodje mislim da nas bog nisu ni vlast ni novac,pa svi znamo ko je do guse u tome(Vatikan)i kojoj religiji je to primarno! Pozdrav
Sestra:Kastore Brate, da li su te roditelji krstili kada si bio mali?
Kastor:takodje mislim da nas bog nisu ni vlast ni novac,pa svi znamo ko je do guse u tome(Vatikan)i kojoj religiji je to primarno! Pozdrav
Sestra:Kastore Brate, da li su te roditelji krstili kada si bio mali?Kastor:Feanor the elf king:Da, moguce... ALi sto se oni ne jave i ne kazu nam sami...itaka.s:cancel:Zasto svi ateisti umiru od zelje da pokazu da BOG ne postoji?
Ohoho pa ovo mi zvuci kao prozivka,pa eto mene,upecah se,ja verujem u nesto sto se moze nazvati tako,Bog,znaci da i nisam bas ateista u pravom smislu te reci mada se moze tako reci jer ja ne verujem u onog Boga koji se zove SIN COVECIJI,BOZIJI! Rekao bih da niko bar od ovde prisutnih nas ateista ne izgara bas toliko da dokaze nepostojanje Boga,pre bi se reklo da smo malo vise prakticni i da koristimo zdrav razum tj. mozak(bez uvrede,ne mislim da vredjam)! Meni nije potrebna knjiga da bi znao sta je dobro a sta ne,dovoljno sam svestan da odvojim dobro od zla i da se ponasam kako treba a to i nije bas u nekoj suprotnosti sa onim po vama sto Bog kaze,siguran sam da ovde medju nama(ateistima)nema zlocinaca,bolesnih umova,naravno to mislim i za sve ostale(desi se izuzetak)sto nas na kraju krajeva ne cini losim ljudima vec samo drugacije razmisljamo,takodje mislim da nas bog nisu ni vlast ni novac,pa svi znamo ko je do guse u tome(Vatikan)i kojoj religiji je to primarno! Pozdrav
itaka.s:cancel:Zasto svi ateisti umiru od zelje da pokazu da BOG ne postoji?
Mozda zato sto sto je priznavanje postojanja Boga u izrazitoj suprotnosti sa njihovim licnim bogovima(novac, moc, politicko opredeljenje i jos mnoge druge preokupacije koje im mogu biti toliko vazne da postaju njihova religija).
Kastor:[Ha,ha,ha . . .pazi sad,neces mi verovati , krsten sam u 26-oj godini,e to sto je bio dogadjaj,bas steta sto nemamo neki mali forumcic gde bismo mogli da zvrljamo tako neke gluposti tj. neka simpaticna desavanja u zivotima nasim.![]()
Алjона:"Komshinica"
-Ne mozemo dokazati da postoji, jer smisao VERE je u nedokazivanju. Ako znash da neshto postoji, znanje iskljuchuje verovanje u to.
- Знање искључују веру? У неком смислу - да, али у неком смислу - не!
- Mozesh verovati samo ako nemash dokaze.
- Зашто немамоИмамо доста
![]()
- Chudno, bash chudno.
-![]()
![]()
![]()
Поздрав ти.