Zasto svet mrzi crkvu i hriscane

anajade

Elita
Poruka
23.851
Ако свет на вас узмрзи, знајте да на мене омрзну пре вас.

Јер. 38:4, 1 Јов. 3:13

19. Кад бисте били од света, онда би свет своје љубио; а како нисте од света, него вас ја од света избрах, зато мрзи на вас свет.

Rec svet se ocigledno ne odnosi na samu planetu Zemlju, vec na kolektivne stavove, filozofije ekonomije politiku i kulturne stavove koji su suprotstavljeni Bogu i njegovim ucenjima.
Svet s pravom opaza da se pravi hriscanin teze upeca na potrosnju i teze se upeca na ciljeve koji su ukorenjeni samo u poseedovanju ili moci.

Hriscani podsecaju svet da je skrenuo s puta.

Zar nisu i hrišćani deo sveta i to dobar deo?
Vecina hriscana se ocajnicki boji odbacivanja, umanjenja u ocima svojih bliznjih.

Mnogi su uhvaceni u ovu zamku i lake su mete za iskoristavanje.
Ne govori dzabe biblija mali broj nastanice novu zemlju.
Najpraviji hriscani najpraviji ljudi.
Ako nije bio hriscanin a covek na mestu sigurna sam da ce u poslednjem trenu poverovati.To bog da taj dar .

Bog je dao ljudima i kijavicu i nazeb kao i sve druge bolesti
i jedino se postom, molitvom i kajanjem trebamo leciti a ne vakcinama koje proizvodi bezbozna satanska farmako mafija
Je l to važi i za penicilin, tetanus, anesteziju i sve ostala naučna dostignuća u medicini? Da se mi ipak vratimo u pećine, pređemo na sirovo meso pa da nam životni vek bude opet oko 35 god? :mrgreen: Bog nigde nije naznačio da je protiv napretka ljudske vrste.
A što se teme tiče, nisam baš najbolje razumela ko to mrzi hrišćane, vernici drugih religija ili ateisti?

Je l to važi i za penicilin, tetanus, anesteziju i sve ostala naučna dostignuća u medicini? Da se mi ipak vratimo u pećine, pređemo na sirovo meso pa da nam životni vek bude opet oko 35 god? :mrgreen: Bog nigde nije naznačio da je protiv napretka ljudske vrste.
A što se teme tiče, nisam baš najbolje razumela ko to mrzi hrišćane, vernici drugih religija ili ateisti?
ljudi su ziveli, radili, tvorili... vekovima i vekovima pre vakcina, antibiotika i ostalih hemikalija koje nam satanisti prodaju
nisu umrli
medicina i farmacija se bore protiv Boga, to je jedan od nacina da se ljudi odvrate ord reci Bozje

Pa ajde citaj ono sto u bibliji pise.ne moras moj komentar mozda je i netacno ono sto.mislim
Sta je pisac mislio kad kaze svet ce vas omrznuti.
Ko je Sta je je svet i koji je razlog mrznje.sveta prema crkvi i hriscanima
Moguce da bolhe razumes.

Pa ajde citaj ono sto u bibliji pise.ne moras moj komentar mozda je i netacno ono sto.mislim
Sta je pisac mislio kad kaze svet ce vas omrznuti.
Ko je Sta je je svet i koji je razlog mrznje.sveta prema crkvi i hriscanima
Moguce da bolhe razumes.
Ako je potrošačko društvo i pohlepa odlika samo hrišćana, onda mogu da razumem.Al najmnogoljudnije države nisu hrišćanske a one su te koje proizvode masovno robu za svetsko tržište. Dakle, ko je tu lošiji, oni što kupuju ili oni što zarađuju na toj kupovini?

Ako je potrošačko društvo i pohlepa odlika samo hrišćana, onda mogu da razumem.Al najmnogoljudnije države nisu hrišćanske a one su te koje proizvode masovno robu za svetsko tržište. Dakle, ko je tu lošiji, oni što kupuju ili oni što zarađuju na toj kupovini?
Stvarno mislim ovi koji proizvode.
Izmisljaju i potrebe nepotrebne.
Ovi sto su kupuju samo upecani.

Ne, ljudi su umirali zbog obične kijavice i gripa. Vekovima...životni vek je bio mnogooo kraći.
i sada ljudi umiru od gripa, danas je dete umrlo od vađenja krajnika, običan grip je 2 godine paralizovao svet i pored sve nauke, lasera, labaratorija... u izraelu, Božjoj zemlji, izabrani Bojki narod se masovno vakcinisao i po 4 puta i svejedmo masovmo umirao, jer nije ni inekcija ni pilula jača od Božje volje

i sada ljudi umiru od gripa, danas je dete umrlo od vađenja krajnika, običan grip je 2 godine paralizovao svet i pored sve nauke, lasera, labaratorija... u izraelu, Božjoj zemlji, izabrani Bojki narod se masovno vakcinisao i po 4 puta i svejedmo masovmo umirao, jer nije ni inekcija ni pilula jača od Božje volje
Niko nije ni rekao da je pilula jača od Božje volje, ali ako je Božja volja da neko izmisli lečenje, onda je to normalno prihvatiti.

Al ta inekcija vakcina je data i izmisljena iz ljubavi prema coveku.a ne iz mrznje.
To bog naravno ceni.

Rec svet se ocigledno ne odnosi na samu planetu Zemlju, vec na kolektivne stavove, filozofije ekonomije politiku i kulturne stavove koji su suprotstavljeni Bogu i njegovim ucenjima.
Svet s pravom opaza da se pravi hriscanin teze upeca na potrosnju i teze se upeca na ciljeve koji su ukorenjeni samo u poseedovanju ili moci.
Veoma interesantno i veoma precizno.

Smatram da ko god me je nonšalantno i nepozvan samo i bukvalno pipnuo sa namerom, pipa nedolično mog Boga. Ovo mi se skoro desilo. Morala sam skrenuti pažnju jednoj muškoj osobi da mi smeta to, mada je verovatno bez zle namere, da me ikad pipka. Pocrveneo je kao ruža i od tad izbegava i u oči da me pogleda.
Ne pipkam nikoga muškog pola. Prozovite me ludom, što je možda i istina, ali čak i moja muška rodbina pita u svečanim prilikama da li može da me zagrli.
Mušku osobu sa kojom nemam nikakve veze, i uopšte me ne zanima, ali mi je zasmetalo (nakon mnogih dana zajedno na radnom mestu), sam uredno pitala da li smem da mu sklonim neke upadljive dlačetine sa džempera pozadi. Imao je svako pravo da mi kaže da ne smem, i ne bih se naljutila. Pritom, nisam pipala nikakvog muškarca, već samo otklonila nešto što je za mene u tom momentu bilo ruglo.

Ако свет на вас узмрзи, знајте да на мене омрзну пре вас.

Јер. 38:4, 1 Јов. 3:13

19. Кад бисте били од света, онда би свет своје љубио; а како нисте од света, него вас ја од света избрах, зато мрзи на вас свет.

Hriscani podsecaju svet da je skrenuo s puta.
A zasto je misija nekih hriscana da mrze druge hriscane?

Back