Zašto supruga ne daje?

Dobro jutro

Kao sto naslov kaže, a muškarci to koriste kao glavno opravdanje za varanje supruge

Ona ne daje kad on traži

A sigurno su i tražile i davale ali eto uvuku se obaveze, djeca, pos’o, kuća

Sve se to promijeni

Ko je kriv (a možda nema krivca) kad ona kaže boli me glava ?
Naravno ovo je moje mišljenje na osnovu dosadasnjeg iskustva. Nisam u braku ali sam u višegodisnjoj vezi i živimo zajedno.

Monogami ja je teško održiva. Naravno svi tezimo tome. Kultura, tradicija, religija, okruženje, prijatelji, rodbina.... Nekako sve teži monogamiji i nekako se pdrazumeva.
Da bi se monogamija održala mora se, posle nekog vremna, uloziti izvestan napor. To moraju uciniti i on i ona.
Po nekad je mera disciplinovanja (češće muškarca) seksualna manipulacija. Mislim "davanje" ili "ne davanje". Naručito kada nije bio dobar ili je nešto uprskao ili mu je se naljutila...
Nekako kada su ljudi zajedno pod istim krovom i u istom krevetu, jedno drugom su na izvolte. Polako nestaje ta ideja zavođenja, osvajanja, odobrovoljavanja... Tu mu je na izvolte samo prebaci ruku i uhvati je za sisu...
Prošla sam sve to (oni koji su pratili moje postove znaju i da sam imala jedan period da sam bila "nestašna" sa poslednjim bivšim) i šta znam...
Nekako sam rešila da se prepuštam. Ne branim se. Trudim se da se ne vadim na fazon nisam izdelilirala noge, nisam se istuširala, boli me glava... Održavam higijenu redovno. Popijem tabletu za glavu ;). Dostupna sam. Pa to je moj dragi. I njemu sam rekla da hoću da mi je dostupan i na raspolaganju...

I tako... nekad mu se prepustim pa me podigne od nultog interesovanja do vrhunca. Nekad se molo iskače po meni, kao po lutki, i gotovo. Nekad se osećam kao kraljica, nekad kao predmet. I ja isto tako nekada mu se posvetim na max nekad mislim samo na sebe...
I tako prolaze dani

Zenama sex sluzi da bi dosle do potpisa i eventualno deteta. Potpis joj je garancija sigurnosti u zivotu i cinjenica da joj razvodom uzimate sigurnost pojacava zensku sujetu na maksimum i dovodi do izuzetno velikih problema u onim trenucima kada muskarac tim razvodom hoce da klikne na undo dugme. Dete ionako ni jedan sud nece ostaviti muskarcu nego ostaje njoj i ovako i onako tako da ona na njega gleda kao kao na pecat pored potpisa. (znate onaj klip, a gde je ovde pecat). Brak bez deteta nije bas neka sigurnost.

E sad, zasto one ne kapiraju da uzimala-davala filozofijom nesto mogu da postignu u braku meni nije bas najjasnije. Ta poluga nesumnjivo funcionise u vezi ali u braku covek kad tad ukapira da je besmisleno samo da daje kad nista ne dobije zauzvrat. Moja recimo nikako da ukapira da se nisam ozenio iz potrebe da mi neko kuva i pere.

Zenama sex sluzi da bi dosle do potpisa i eventualno deteta. Potpis joj je garancija sigurnosti u zivotu i cinjenica da joj razvodom uzimate sigurnost pojacava zensku sujetu na maksimum i dovodi do izuzetno velikih problema u onim trenucima kada muskarac tim razvodom hoce da klikne na undo dugme. Dete ionako ni jedan sud nece ostaviti muskarcu nego ostaje njoj i ovako i onako tako da ona na njega gleda kao kao na pecat pored potpisa. (znate onaj klip, a gde je ovde pecat). Brak bez deteta nije bas neka sigurnost.

E sad, zasto one ne kapiraju da uzimala-davala filozofijom nesto mogu da postignu u braku meni nije bas najjasnije. Ta poluga nesumnjivo funcionise u vezi ali u braku covek kad tad ukapira da je besmisleno samo da daje kad nista ne dobije zauzvrat. Moja recimo nikako da ukapira da se nisam ozenio iz potrebe da mi neko kuva i pere.

ovo je grozno

Back