iJjjjjjjaaaaaoooooooJjjjjjJjjjj!!!!!!!!... jbmli ti sitno trunje, kako samo natrefim da naletim na ovako dubokoumna izlaganja...aaAaaaAaaaa

Gledam samo ovu moju. Nije mi jos zena a po svemu sudeci upitno i da li ce biti...
Zamisli dzbt , jadna ona. Nemoj da je ostavljas ni u kom slucaju. Uvenuce nacisto i njen zivot ce izgubiti svaki smisao.
Da li si siguran da si dovoljno jak da je posle nosis na savesti???
Zaboravlja medjutim jednu stvar, da sam ja konkretno izuzetno osetljiv na pitanje poverenja. Kada neko nema poverenja u mene ili "nas", sta moze realno da ocekuje da dobije u buducnosti, od svih tih lepih stvari koje nam predstoje?
EUREKAAAAAAAAA!!!
Eto novootkrivene razlike izmedju polova!!!
LJUDI!!! Ovo za Nobelovu...brrrrrZZZZoooooo

Osecala sam ja da postoji tako neka krucijalna razlika izmedju zena i muskaraca ali nikako nisam mogla doci do zakljucka...100% su neka mentalna ogranicenja ucinila svoje

Naravno da zene uopste nisu osetljive na pitanje poverenja...Kome to jos treba??? Mislim, bas je cool kad se petljas sa nekim pacenikom koji ti nista ne veruje. Ma sve se pale na to...uf, osecaj ubija <= obavezno iskusiti (pored dosta danasnjih pripadnika suprotnog pola mislim da to nije nikakav problem).
To je kao kupovina akcija, koliko ulozis toliko posle dobijes od profita.
BuaaaHHaaaHAHaaaa...dzbg, akcije imaju promenljivu vrednost =>
FAIL!!!
Hoces da te muz izdrzava i kupuje ti poklone kasnije? Hoces da te cuva?
Ako nekog stvarno budes voleo mozda ces biti u mogucnosti da shvatis sta onaj koji voli zeli od onog drugog.
AAAAahhahhahahhaaa...pa to su valjda mama i tata uradili. Malo smo se pogubili, a? Mozda i nije lose ono kao: "E, cao! Ja sam Pera Zdera. Imam 32god i idem u 2. razred srednje. A tiiiiiiiiiiiii???...E, Zeno, aaaaj' mi das nesto za dzeparac, a treba i da platim prvu ratu za ekskurziju???"...
Moras da budes izuzetna domacica i poslusna.
Izvini, pomesao si sluzavku sa zenom.
Al' sad cu ti ja na brzaka objasniti kako se takav problem efikasno resava.Nije tesko. Uzmes neke oglase, prevrtis nekoliko strana, okrenes nekoliko brojeva i to je to. Dodje zena, sve slusa, kuva, pere...samo diktiras...i PLATIS...zar je to tako tesko ako isto toliko zelis???
Hoces da te savetuje i pokaze ti kako da usmeris svoje potencijale na pravi nacin?
Ajmo Zemljo, otvaaaaaaraj seeeee, gutaj sve pred sooobom!!!!!!!!!!!!!
Brrrrrrrzoooooooooooooooooo!!!
[Da nije toliko tuzno cuo bi moj smeh!!!]
...i otvori vrata da ne bi slucajno krenuo da udje kroz zatvorena i verovatno izazvao nezeljenu fizicku povredu svoje divne konstitucije
A ako vec ne saradjujes...
SARADJUJES?!? Pazi dzbt, "SARADJUJES"? BuaaaHahHAhHAHhaaaa, 666&999
...onda barem nemoj da kategoricno odbijas oralni sex i ponasas se neposlusno u skoro svakoj situaciji. Jel opet kada ti odbijas oralni sex, i ja odbijam automatski sve drugo sto ti volis. Necu ni da te pocesem kad te svrbi, drugo da ne pominjemo. Opet si tvrdoglava i kad naidjemo na raskrsnicu u prodavnici hoces da ides da prvo obilazis desno, ja hocu levo. Natezemo se. Na kraju svako odlazi svojom stranom.
Jbo te Sunac kalajisan?!?...pa ja ovakav kvalitet vakuuma izmedju usiju do sada nisam srela [Hvala Bogu. Samo da se ne sretnem sa nekim slicnim oci u oci.]
"Znaci, Zeno moja...nesto si mi neposlusna ovih dana...a i rucak ti nije bio bas na nivou...a i ne svidja mi se boja tvojic carapa, a tek levi cosak desne obrveeee...Jooooj, evo sad mi je lose...'Ajde klekni dusho pa da malo ublazis te svoje zivotne promasaje a i meni ce biti malko lakse da se suocavam sa njima...Jao jadan ja, kako mi je tesko...'ajde, 'ajde...".
Nabavi kuce-mace-svinju, dresiraj i uzivaj. Par puta im nesto ponovis, one nauce i posle samo felceraju po TVOME...kud ces vece miline.
Sta mislis koje poverenje onda ja mogu da imam u tebe?
A sta ti mislis kakve veze poverenje ima sa svim ovim iznad navedenim? Ja povezanost nikako da uocim [o5 izgleda mentalni deficit, uf]...'ajde prosvetli nas 'leba ti. Ako uspes zasluzujes Nobelovu Nobelove. Bez razmisljanja
Ah da, moze se primeniti i obrnuto, logikom zasto nisi ti. Pa hajde onda da brojimo i udaramo recke svaki put kad negde idemo.
Ogovaras me kod svojih u negativnom svetlu, znaci prisniji odnos imas sa svojima nego samnom? Zasto i ja onda ne bih imao prisniji odnos sa svojim drugarom nego sa tobom? On me mnogo bolje razume. Sledeci vikend idemo negde u provod samo nas dvojica, a tebi cu da kazem da sam umoran i ne mogu da izlazim.
Nespretna i stalno se zalis? Koji to jos muskarac hoce nespretnu zenu ili "drama queen"?
I sam si rekao, a za divno cudo, i ja sam dosla do istog zakljucka. JUUUUPIIIII, popravljam se

Tebi zensko ne treba...ti si rodjen za musku ljubav, ocigledno. Kad ti to vec toliko vise odgovara, zasto sebi uskracujes ta zivotna zadovoljstva i mucis se...eeeeej breeee, pa jedan je zivot. Dzbga, pregrmis jednom, priznas sebi i jos ponekom(mozda) da ti se vise svidjaju decaci i uzivas u zivotu, a ne ovako.
Ja licno nemam nista protiv gej osoba...Naprotiv...Cesto su to ljudi pametniji i iskreniji od vecine drugih...ALI...kad vidim razmisljanje nekog pederskog [pederski nema nikakve veze sa gej osobama u ovom slucaju. Samo da napomenem da ne bude zabune] uma "macho muskarcine" dodje mi da se lansiram u drugu galaksiju.
Zato, mnogo je bolje biti u onoj prvoj nego u drugoj grupi ljudi.
"Mislite o tome."
Ili mnogo gledas americke serije gde se svi muskarci vrte oko zena i kao su zaljubljeni do usiju?
Pa da...ma odmah je meni bilo tu nesto hmhmhm ali sad su ipak stvari jasnije. Ne znam kako mi to ranije ne pade na pamet. Vidis, preterao si TI malo da tim serijama. Cak si se i poistovetio sa gorepomenutim zenama...zaj* stvar, vidis i sam...
Muskarac je dokazao svoju bezrezervnu ljubav sto te je uopste i pogledao i nemas prava da se tako ponasas.
IJAO GROME, OPICI ME SADA, ODMAH, SADA!!!! AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

....
....
....
E, ovako...
1. Zene su PAMETNIJE.
2. Znaju da vole.
3. Manje su sebicne u svakom pogledu.
4. HRABRIJE su...da,daaaaaaa.
5. tolerantnije 100%
6. neznije...
7. lepse...
...i da ne nabrajam. I ovako mi je post kratak. Da su svi takvi kao sto si ti mislim da bi sve zene bile lezbejke a u tom slucaju nisam sigurna ko bi kome vise nedostajao...buaHahHahhaaa...Ja da naletim na nekog tvog kalibra mislim da bi morala da predjem na drugu stranu bar na neko vreme...da se oporavim malo dzbt.
Ja ne smatram da su sve zene ili muskarci isti i zato...
Hvala svim onim muskarcima koji ne razmisljaju kao ti
Ukratko jos jednom se pokazalo da uprkos drustvu koje favorizuje jednakost, priroda i evolucija nisu pratile vasem glupe zelje i na zalost ostale ste sa nesto ogranicenijim mentalnim kapacitetima. Sa ovakvim ponasanjem dokle mislis da mozes da dodjes? Pa budalo, samo ce te koristiti jos malo i odbaciti kao staru krpicu.
Svaka ti cast. Pravi si primerak muske inteligencije i naklonjenosti evoluvcije istoj. Zbog takvih jedinki svet i jeste postao ovakav. Da su zene bile bar malo sebicnije i pri tom malo manje volele a vise upraznjavale "zivot na muski nacin" svima bi sada bilo mnogo lepse. Bez dileme. I zato, psssssT!!!
[Svim pristojnim ljudima koji procitaju ovaj post se izvinjavam na zastupljenim nepristojnim recima, ali posle procitanog prvog posta, pukla mi je neka struna u glavi i ovo je najcenzurisanija verzija u ovom trenutku.]