bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 13.060
pa ne secam se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najostriji i jeste ujutruOstar um od ranog jutra![]()
Sto kod mene nije slucajnajostriji i jeste ujutru![]()
Pa, hvala, tek sad si primetio?jooj vidi gejku
dobar ti avatar![]()
pa ujutru je ostar umPa, hvala, tek sad si primetio?![]()
lepse nego da kazem da prdis duguI nije to to sto si napisao![]()
Nije ni kod tebe ondapa ujutru je ostar um![]()
Bolje mi ovo zvuci, ali ti si ljubomoran jer je sada moj avatar lepsi od tvoglepse nego da kazem da prdis dugu![]()
Starija je od Dunavabird koje si godište?
i ja konja tj. mene za trku imamBolje mi ovo zvuci, ali ti si ljubomoran jer je sada moj avatar lepsi od tvog?
ali pazi da ne dobijes morsku bolest od preteranog ljuljanjabolje da ljulja nego da žulja
Не каже се ни дебела већ фино попуњена. Треба бити мудар. Жене су то. Учас оклагија проради.ženske se ne pita za godine jesi lud,
pitaš je za godište![]()
Ne mogu da verujem da ovo cujem od muskarca sada i ovde!Pa i ja sam osetljiv na kilažu i godine a valjda nisam žensko
Pa brate ko voli da bude matori debeli prdonja bez obzira na polNe mogu da verujem da ovo cujem od muskarca sada i ovde!
Niko, ali ti si prvi napisao to od muskaraca ovde, zato zapazih.Pa brate ko voli da bude matori debeli prdonja bez obzira na pol
Ne kaze se ni fino popunjena nego elegantno popunjena. To vise vole da cuju.Не каже се ни дебела већ фино попуњена. Треба бити мудар. Жене су то. Учас оклагија проради.![]()
Pa retko ko će da prizna. Mislim, nije da se nešto opterećujem time ali je takoNiko, ali ti si prvi napisao to od muskaraca ovde, zato zapazih.
Samo sam zapazila juce.Pa retko ko će da prizna. Mislim, nije da se nešto opterećujem time ali je tako
Šta?Samo sam zapazila juce.