Zašto su žene osetljive na svoju kilažu i godine?

U stvari meni nije jasno zašto bi neko pitao za godine i kile ako mu se to što vidi sviđa ?
Jer, ako mu se ne sviđa i pita za te podatke, znači da mu je namera da ponizi ženu i da sebe, tj svoju podsvest opravda tim informacijama (pošto mu se možda ipak sviđa).
Ako se meni na primer sviđa maljavi i sedi muškarac, bez obzira što to za neke nije prihvatljivo, neću ga pitati zašto se ne depuluje i zašto ne farba kosu.

Нисам осетљива, када сам била млађа била сам мршава. Са годинама добијам пун тон, више се свиђам себи, а и мушкарцима колико примећујем. И не знам ко измисли то са килажом да женама попије мозак, вероватно геј лоби. Када причаш са мушкарцима, нико не воли анорексију. Дакле спорт, дишеш ваздух пуним плућима и не наседаш на рекламе. ❤️

Нисам осетљива, када сам била млађа била сам мршава. Са годинама добијам пун тон, више се свиђам себи, а и мушкарцима колико примећујем. И не знам ко измисли то са килажом да женама попије мозак, вероватно геј лоби. Када причаш са мушкарцима, нико не воли анорексију. Дакле спорт, дишеш ваздух пуним плућима и не наседаш на рекламе. ❤️
Gej lobi :lol: a moguce, ko zna?

Back