bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 13.060
Ja ne spadam u tu kategoriju lazljivica.samo kažem šta radite,mislim ove što znaju šta nabija kilažu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne spadam u tu kategoriju lazljivica.samo kažem šta radite,mislim ove što znaju šta nabija kilažu
AL volem Ptixu
A gde smo upale?Ti si Stojkov ljut zbog naseg upada na onu tvoju temu ?![]()
Tamo ko padobranci, prekjuce, na ljis/uA gde smo upale?
![]()
Zato sto ne nista ne pogadja od togaNisam osetljiva ni na godine ni na kilažu![]()
Moje su, najboljeZato sto ne nista ne pogadja od toga![]()
Imaces, ali na neki drugi nacinMoje su, najbolje
Svakako neću imati bolje![]()
Gej lobiНисам осетљива, када сам била млађа била сам мршава. Са годинама добијам пун тон, више се свиђам себи, а и мушкарцима колико примећујем. И не знам ко измисли то са килажом да женама попије мозак, вероватно геј лоби. Када причаш са мушкарцима, нико не воли анорексију. Дакле спорт, дишеш ваздух пуним плућима и не наседаш на рекламе.![]()
Па они диктирају модуGej lobia moguce, ko zna?
I jos mnogo sta krupnije, rekla bih.Па они диктирају моду
Ако мене питаш, ја то нисам виделаDa li je gotova ta ruska, juce smo iskritikovane sto nismo napravile?
Juce na temi nekoj, bila si i ti, nzmАко мене питаш, ја то нисам видела![]()
Ако је био мушкарац, нека гугла како се прави. Све жене то знају. Има времена...ти и ја смо мултитаскингJuce na temi nekoj, bila si i ti, nzm![]()
Normalno da je bio muskarac, neki dzangrizavi, ne znam sad kojiАко је био мушкарац, нека гугла како се прави. Све жене то знају. Има времена...ти и ја смо мултитаскинг![]()
u startu imas pogresno razmisljanje.Ne smeš da ih pitaš za to. Zašto?
Ostar um od ranog jutrau startu imas pogresno razmisljanje.
nisu zene osetljive na kilazu jer da jesu uradile bi nesto po tom pitanju da ne budu overweight
osetljive su ako primetis tu kilazu![]()
Који?Normalno da je bio muskarac, neki dzangrizavi, ne znam sad koji![]()