bird again
Elita
- Poruka
- 16.205
ne znam, valjda brzo kucama što pitaš akio nisi spremna za očekivan odgovor

vise ni pitanje ne znam, svaka cast
odo kafu da skuvam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam, valjda brzo kucama što pitaš akio nisi spremna za očekivan odgovor
Nisu ,ja drugove zovem debeli ,sisati itd i oni mene naravno.Kako koja, uglavnom jesu osetljive. Ali, na ta ista pitanja su osetljivi i muskarci.
Zasto si izdvojio samo zene, kao predmet, u temi?
I mi, zene , izmedju sebe imamo takve slicne sale ..Nisu ,ja drugove zovem debeli ,sisati itd i oni mene naravno.
Ima neke istine, ali smo trenutno zabrazdili u neko besnilo, koje iskljucuje zdrav razum..To ako su nesigurne, ali UM to sredi posle prvih 15 dana dane bude vise nesigurna...ali joj ne uzmem dushu, nije tako....
Ali to ne vazi da nije nesigurna pred drugim muskarcima, samo predamnom....sto je i dobro i lose...neke zene osecaju dodatno uzbudjenje ako su nesigurne...a ne umeju da razaznaju da je to uzbudjenje stetno po njih i nije uzbudjenje nego nesigurnost...
Isto kao sto kardio bolesnici ne razlikuju uzbudjenost od aritmije...dok ne nauce..
mene je jedan upitao jel imam toliko i toliko kg.Nisam osetljiva ni na jedno ni na drugo.
Ali mi nije jasno zašto bi to nekoga zanimalo.
Da imaju potvrdu svoje procene ili je nešto drugo u pitanju?
А мушкарци на ћелаву главу и пивски стомак?Ne smeš da ih pitaš za to. Zašto?
A možda i ne he heda budemo mlađe i lepše u konverzacii i tako smo moćnije možda
Vidi ti njega !ženske se ne pita za godine jesi lud,
pitaš je za godište![]()
Skoro da sam bila sigurna da cu pogresiti ..uprskala si foru a nije da nisam očekivao takvo nešta
ne pa ja kad tebe vidim da dolaziš promislim evo je nešto će uprskatiSkoro da sam bila sigurna da cu pogresiti ..![]()
Nemoj si zenomrzac i ti, molim te .e a pun mi kufer ovih što kad ih ponudiš - jao neću, nisam gladna, ne mogu, to masno, to ovako to onako
a onda nabije glavu u kutiju sa sladoledom
sladoled je do jaja ekstra sestro
Znaci, slutim na neku promenu!ne pa ja kad tebe vidim da dolaziš promislim evo je nešto će uprskati
samo kažem šta radite,mislim ove što znaju šta nabija kilažuNemoj si zenomrzac i ti, molim te .![]()