- Poruka
- 85.083
Ne smeš da ih pitaš za to. Zašto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ukoliko si dzentlmen, daAli dame se ne pitaju za godine![]()
Sto mislis da dzentlmen mora da bude dzentlmen prema svim nadrkanim zenama a ne samo prema svojojukoliko si dzentlmen, da
ne mislim tako, mislim da je covek takav, ili nije takav.., e sad ako ti je neka zena bas tako odvratna, nemoj joj se ni pribliziti..Sto mislis da dzentlmen mora da bude dzentlmen prema svim nadrkanim zenama a ne samo prema svojoj
ok.Pa nije meni odvratna s takvim umisljenim stavom nego svakom,ja ne dajem sansu ni da mi se obrati neki ego manijak kamo nesto vise
Zato što je to već poslovično "ženska stvar"Kako koja, uglavnom jesu osetljive. Ali, na ta ista pitanja su osetljivi i muskarci.
Zasto si izdvojio samo zene, kao predmet, u temi?
Glupost cista tema.Nisam osetljiva ni na jedno ni na drugo.
Ali mi nije jasno zašto bi to nekoga zanimalo.
Da imaju potvrdu svoje procene ili je nešto drugo u pitanju?
A zasto mislis da za zene vazi obrnuto i da je to "zenska stvar"?Zato što je to već poslovično "ženska stvar"
A muškarac može samo da se hvali kako ima preko 100 kila te kako za svoje godine (odmah kaže koliko ima) dobro izgleda
zato što se nisam juče rodioA zasto mislis da za zene vazi obrnuto i da je to "zenska stvar"?
kladim se da sam starija od tebezato što se nisam juče rodio
cim ti ovo nije jasno jesi osetljiva.Ali mi nije jasno zašto bi to nekoga zanimalo.
malo je onih starijih od mitekladim se da sam starija od tebeto ti ne daje za pravo na to misljenje
![]()
Cenim da se ta dva osetljiva pitanja odnose samo na one koje su na tržištu.kladim se da sam starija od tebeto ti ne daje za pravo na to misljenje
![]()
pojma nemam, iznervira me momentalno .malo je onih starijih od mite![]()
vidis da je iskusanpojma nemam, iznervira me momentalno .![]()
na kakvom trzistu ...ofCenim da se ta dva osetljiva pitanja odnose samo na one koje su na tržištu.
vidis da je iskusan![]()
udomljavanjana kakvom trzistu ...of
a što pitaš akio nisi spremna za očekivan odgovorkad ne mogu da te stavim na ignor![]()
![]()