Zasto su zene kao pustene sa lanca posle razvoda?

Pa ja jesam posle razvoda bila kao pustena sa lanca, ali svog nekog lanca, ne BiH bas rekla bracnog i ne BiH Isla dublje u razloge koji su previse intimni.

Ali to traje vrlo kratko, najvise godinu dana. Nije do validacije niti kilometraze, svasta. Svakako dosta veliki broj zena, Jos ako su i majke, nema bas nesto vremena u zivotu da se bavi time sta muskarci o njoj misle i nastavi kao muva bez glave u stilu pricaj mi da sam lepa i seksaj se sa mnom da znam da sam pozeljna.

Ono, to je nivo nezrelosti na kome bas i nemamo neku privilegiju biti.

Imati redovne seksualne odnose je nesto sasvim drugo i potreba, to nije pustenost sa lanca vec briga o mentalnom i fizičkom zdravlju.

Mada i ona prvobitna "pustenost sa lanca" moze da se nazove simptomom smanjene prethodne brige o mentalnom zdravlju.

Pa ja jesam posle razvoda bila kao pustena sa lanca, ali svog nekog lanca, ne BiH bas rekla bracnog i ne BiH Isla dublje u razloge koji su previse intimni.

Ali to traje vrlo kratko, najvise godinu dana. Nije do validacije niti kilometraze, svasta. Svakako dosta veliki broj zena, Jos ako su i majke, nema bas nesto vremena u zivotu da se bavi time sta muskarci o njoj misle i nastavi kao muva bez glave u stilu pricaj mi da sam lepa i seksaj se sa mnom da znam da sam pozeljna.

Ono, to je nivo nezrelosti na kome bas i nemamo neku privilegiju biti.

Imati redovne seksualne odnose je nesto sasvim drugo i potreba, to nije pustenost sa lanca vec briga o mentalnom i fizičkom zdravlju.

Mada i ona prvobitna "pustenost sa lanca" moze da se nazove simptomom smanjene prethodne brige o mentalnom zdravlju.
Pola zivota zene kenyayu kako ne vole da ih gledaju kao seksualne objekte vec dusevne vrednosti, ozbiljne stvari i onda kad to dobije u braku, posle ko pustena s lanca yebe se za komplimente.

Ne znam koja je tvoja poenta, jedna od mojih je i ta da mi ne treba muskarac da mi deli komplimente i da ima seks sa mnom da BiH se osecala da sam sexy.
A kad bi mi stalno bila potreba da imam musku paznju i kad bi od nje zavisilo moje misljenje o meni samoj, otisla BiH da se lecim.
Do osecaja je slobode i povratka kontrole nad svojim životom. Pa sada ti kazes a sto onda nisi nesto drugo nego bas sex. Pa jesam i nesto drugo, prestalo mi i povela ja. Usavrsavanja, promena posla, napredovanje u hobijima, druzenja sa prijateljima, putovanja ...pa eto i cesci sex, da, sa muskarcima.

Poslednja izmena:
Ispada kao da te osudjujem. A ne, zapravo me briga sta ko radi sa svojim zivotom i iz cega crpi energiju i kako vidi slobodu. Generalno svi vole slobodu, pogotovu kada se osete zavezanim. Cak ni ne osudjujem zeninu zelju da bude privlacna (zdrav narcis u sebi). E sad da li u tome trazi validaciju i u kojoj meri itd to je kompleksnije. Nisam ni za kakav ekstrem. Brakovi umeju puno smeca da iznesu na zalost, jer se zanisvaju na ekskluzivnosti. Imam obavezu prema tebi a nemam. Ima svetla, nema svetla weeee

sve i jedna voli da je seksi

AMIN

i da ih muskarci pogledaju zbog toga.
Pa jeste ali ja licno gubim postovanje prema nekome ko to krije i postavlja neke lazne dusevne arsine ili jos gore da iz te perspektive pocne da mesa sve to i pravi sataras. I onda nekima pukne sve ti posle 20 godina i sete se da vole da im se kaze da su prepitjke s dobrim dupetom.

Pa jeste ali ja licno gubim postovanje prema nekome ko to krije
femkaju se i prave naivne ko seljacka mlada
i postavlja neke lazne dusevne arsine ili jos gore da iz te perspektive pocne da mesa sve to i pravi sataras. I onda nekima pukne sve ti posle 20 godina i sete se da vole da im se kaze da su prepitjke s dobrim dupetom.
svaka bi to pozelela

Zasto su zene kao pustene sa lanca posle razvoda?​

Лоша подешавања код жена (читај: лош карактер), доводе до њиховиш лоших избора. Па кад се тај брак растури, покушавају да надоместе то нешто пропуштено. Мада реално такве нису ништа ни пропустиле јер нису ни имале капацитет да имају квалитет поред себе.

Back