zasto su tekstovi nekih pesama povezani sa drogom i alkoholom

Da ne idem dalje:
Natasa Bekvalac - Ja sam dobro (na belom cu da umrem)
Natasa Bekvalac - Pozitivna (ne osecam ni glad)
Milena Ceranic - Zbog tebe mi prete (pice i tablete)
Maya - Alkohol
Maya - Pilule
DJ Krmak - Celo selo smrce belo
Edita - Overila
Milica Pavlovic - Alibi - u slucaju da ne pjeva o tome kako su i policajci davali alibi prostitutkama
Nesh: Zna subota (subotex)
da kvari grad
vec vidim sebe tu u tvojim ocima (vidi joj na oci da je uradjena)
i cekam znak da nastavim, a ti me guraš da nas niko ne vidi
Milica: alo malo tu krv ohladi (hm...)
zasto bas svako da zna šta radim (da zna da se radim)
ja prva odlazim, ti dodji za pola sata (za pola tabete, ili za 30 Evra, ili ko zna)
i neprevazidjeno: MIRIS TVOG KARMINA
Miris tvog karmina u vene me puca navucen sam sad vino prosipam (smrtonosna je kombinacija alkohol i hors)
i ratujem sa svima, da nocas te nadjem (ne može da nađe venu) prevrnucu grad, moja prokleta... (veno)
Žali se redakciji.

Pa lukasa nisam stavio zato sto on o tome pjeva iskreno, a kad cujem ove sto nisu ni probali a pjevaju o tome zgadi mi se... i to kao da je to sve dobro, lepo... nisam stavio ni Zdravkovica - Ambis (narkoman sam postao zbog nje) jer je i to iskreno, a ove sto se foliraju sam stavio.

А откуд ти то да нису пробали? :lol:

Vole deca drogu, ljudi u sustini vole drogu, ako pod drogom uzimamo definiciju svake supstance koja utice na normalni rad organizma.

Droga bad boy stil, sada in, a i mi smo nacija bensedina i rakije. Klinci u osnovnoj krecu da piju, do pocetka srednje ili u srednjoj se eksperimentise sa nekom drogom.
U ovim pesmama je valjda fora, volim te, kuku sta cu bez tebe, ni droga ne pomaze, kao toliko te volim i patim.

U nekim pesmama se opisuje taj glamurozni zivot i njegova destruktivnost, u nekim se velicaju jer se neko uradi i resi da napise pesmu, dodje ljudima inspiracija.

Ja sam odrastao na toj drogerskoj muzici rock i slicne stvari, i nikad bas nisam odobravao te tekstove, ali sam naucio da uzivam u pesmama uprkos sto su njihovi autori narkosi.
I evo, ziv, zdrav i cist od droge, ako zanemerimo povremeno konzumiranje alkohola.

Back