jevrejima je prvo poslan, jel nekome je morao da bude, nece sigurno japancima, pa se potom od jevreja siri hriscanstvo na ceo svet, prosto vec postoji TORAH, i oni zauzimaju neki da kazemo centar sveta, tzv. bliski istokBog jedini za svaki narod je biblijski fazon. I sam Džizus je rekao da je on došao poslom da završi neke stvari samo za jevreje i niko drugi ga ne zanima. Ko je čitao Bibliju, video je svojim očima.
rim je vec vladao celim poznatim svetom, morao bi da dokazujes da su oni izmislili hriscanstvo preko koga bi tek zavladali, sto bi bila naucna fantastika; i to pitanje da je Hristos poslat samo izgubljenim ovcama doma Izrailjevog, je pravilno postavljeno DO RASPECA, a potom on kaze
Matej 28,18 | I pristupivši Isus reče im govoreći: dade mi se svaka vlast na nebu i na zemlji. |
Matej 28,19 | Idite dakle i naučite sve narode krsteći ih va ime oca i sina i svetoga Duha, |
znaci samo jevrejima do raspeca, a posle, od vaksrsenja svim narodima, inace bi rekao sva vlast na nebu,a na zemlji delimicna, samo nad jevrejima, a vidimo da tako nije rekao, niti bi imalo logike... sad tebi jedino preostaje da biras samo one citate koji tebi pasuju - probaj, ali sa obrazlozenjem, samo ces me naterati da ti pronadjem i u starom zavetu gde se kaze SVI NARODI, a ne samo jevreji
Poslednja izmena: