- Poruka
- 84.038
"Hrišćanstvo je azijska religija koja je bila tuđa mojim evropskim precima. Nažalost, ova vanzemaljska religija je isprala mozak svojim poslušnicima, odnosno Evropljanima koji su bili preobraćeni (često, poput Saksonaca, mačem u stilu "Ili se preobratite ili platite glavom") u hrišćanstvo, i revnosno počeli da progone svoje sunarodnike u ime hrišćanstva, u procesu uništavajući njihove svete gajeve i ostalo.
Hrišćanstvo je daleko od toga da bude autohtona evropska religija, ono je azijska. Jerusalim, Vitlejem, Nazaret itd. su u Aziji. Apostol Pavle (prvobitno Saul), koji je revnosno širio hrišćanstvo među „paganima“ umesto samo među Jevrejima kao što su to činili drugi ranohrišćanski misionari, bio je Azijac iz Anadolije (današnja Turska), iz grada Tarsa blizu današnje Adane. ... "
ovako piše jedan Holanđanin. Dakle, nisam samo ja
Hrišćanstvo je daleko od toga da bude autohtona evropska religija, ono je azijska. Jerusalim, Vitlejem, Nazaret itd. su u Aziji. Apostol Pavle (prvobitno Saul), koji je revnosno širio hrišćanstvo među „paganima“ umesto samo među Jevrejima kao što su to činili drugi ranohrišćanski misionari, bio je Azijac iz Anadolije (današnja Turska), iz grada Tarsa blizu današnje Adane. ... "
ovako piše jedan Holanđanin. Dakle, nisam samo ja