gost 432904
Buduća legenda
- Poruka
- 25.512
Zašto su svi desničari žestoki pobornici kapitalizma? Može čak i reći da su desničari veće pristalice kapitalizma čak i od samih kapitalisda, bar je to moj utisak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije samo populizam, ti ljudi i veruju u to što pričaju.Ma sve je to jedan miks,popuulizma,svima dupe zinulo na pare,mamu bi prodali za dolare, pravi ideolozi su samo naivni prekvalifikovani filozofi....
Desničari u Srbiji su za socijalizam, dakle nacional-socijalizam.Zašto su svi desničari žestoki pobornici kapitalizma? Može čak i reći da su desničari veće pristalice kapitalizma čak i od samih kapitalisda, bar je to moj utisak.
Zašto su svi desničari žestoki pobornici kapitalizma? Može čak i reći da su desničari veće pristalice kapitalizma čak i od samih kapitalisda, bar je to moj utisak.
И рат и екстремизам су природни одговори на систем који је заснован на закону јачем.kapitalizam je prirodno i božji najispravniji način uređenja ljudskog društva
Pobornik znači pristalica. Znam da ti je "posao" autošovinizam i širenje prozapadnog uticaja, ali skoncentriši se malo.
Zato imamo civilizaciju, da odeš na bankomat i uzmeš 500 evra bez da te neko opauči toljagomИ рат и екстремизам су природни одговори на систем који је заснован на закону јачем.

e takav je svet i priroda a mi smeo deo prirode i deo svetaИ рат и екстремизам су природни одговори на систем који је заснован на закону јачем.
Па то је нормално, јер нисмо левичари. Мада најбољи облик капитализма је када имаш јаку социјалну заштиту, што опет заговара и већина левичара, тако да остаје та мањина левичара који желе комунизам.Zašto su svi desničari žestoki pobornici kapitalizma? Može čak i reći da su desničari veće pristalice kapitalizma čak i od samih kapitalisda, bar je to moj utisak.
al neko treba da ti da tih 500 evraZato imamo civilizaciju, da odeš na bankomat i uzmeš 500 evra bez da te neko opauči toljagom![]()
Šešelj je pionir u zagovaranju liberalne ekonomije. Čuven je njegov dijalog sa Đinđićem iz 90-ih.Ali u političkom smislu (što je ovde očigledno tema), naši desničari ne zagovaraju tržišne slobode, već istočne, autoritarne modele u kojima dominiraju državna kontrola, oligarhija i tajkunstvo, a ne slobodno tržište i institucije.
Али десничари и капиталисти кукају кад дође жетва.e takav je svet i priroda a mi smeo deo prirode i deo sveta
Koji se to bolji sistem pokazao od kapitalizma ,navedi mi primjere iz prakse ne ,ovaj rekao bla bla bla.Zašto su svi desničari žestoki pobornici kapitalizma? Može čak i reći da su desničari veće pristalice kapitalizma čak i od samih kapitalisda, bar je to moj utisak.
uvek na njihovo mesto dodje neko drugi ko sto starog lava otera neki mladji i jaci pa zauzme njegovo mesto pa sad on jede najbolje meso a ostatke prepusti coporuАли десничари и капиталисти кукају кад дође жетва.
Pa Kinezi imaju sistem koji je i socijalistički i model državnog kapitalizma. Njihove drzavne fabrike automobila kao što su Dongfeng i Changan su jako uspešne kompanije. Telenor je kompanija u vlasništvu norveške države.Koji se to bolji sistem pokazao od kapitalizma ,navedi mi primjere iz prakse ne ,ovaj rekao bla bla bla.
Kinezi imaju partiju koja ih lisava slobode i Kinezi su postali uspjesni kada su se rijesili komunisticke ekonomije i presli na kapitalisticku.Pa Kinezi imaju sistem koji je i socijalistički i model državnog kapitalizma. Njihove drzavne fabrike automobila kao što su Dongfeng i Changan su jako uspešne kompanije. Telenor je kompanija u vlasništvu norveške države.
Koji se to bolji sistem pokazao od kapitalizma
50 posto privrede u Kini je u državnom vlasništvu, pogotovu energetske i rudarske kompanije.Kinezi imaju partiju koja ih lisava slobode i Kinezi su postali uspjesni kada su se rijesili komunisticke ekonomije i presli na kapitalisticku.
Jeste ali sve su citav ekonomski sisten kopirali sa zapada tj od kapitalista.Zasto Kina nije dobro poslovala prije 30 i vise godina?50 posto privrede u Kini je u državnom vlasništvu, pogotovu energetske i rudarske kompanije.
Kako su kopirali ekonomsko model sa Zapada kad je 50 posto privrede u državnom vlasništvu? Odgovor na tvoje pitanje je možda u tome što su Kinezi mislili da sve najbolje znaju. Onda su videli da su pogrešili pa su pozvali zapadne kompanije kod sebe i pokrali im tehnologiju.Jeste ali sve su citav ekonomski sisten kopirali sa zapada tj od kapitalista.Zasto Kina nije dobro poslovala prije 30 i vise godina?
Kapitalizam je najpravedniji ekonomski sistem. S druge strane desničari su tradicionalno postali zagovornici kapitalizma u 20. veku jer je druga alternativa bio jevrejski komunizam. Npr. 30% stranih dobrovoljaca u Španiji su bili Jevreji, naravno da su patriotske snage generala Franka to primetile i nije im padalo na pamet da skreću u socijalizam, pa čak ni u nacional-socijalizam.Zašto su svi desničari žestoki pobornici kapitalizma? Može čak i reći da su desničari veće pristalice kapitalizma čak i od samih kapitalisda, bar je to moj utisak.
Zašto se Kina razvila?Kako su kopirali ekonomsko model sa Zapada kad je 50 posto privrede u državnom vlasništvu? Odgovor na tvoje pitanje je možda u tome što su Kinezi mislili da sve najbolje znaju. Onda su videli da su pogrešili pa su pozvali zapadne kompanije kod sebe i pokrali im tehnologiju.
https://www.dongfeng-global.comZašto se Kina razvila?
1. Reforme od 1978. (Deng Xiaoping)
Kina je napustila strogi maoistički socijalizam i uvela:
privatnu inicijativu u poljoprivredi i industriji
mogućnost privatnog vlasništva (ograničeno)
ekonomske zone (npr. Shenzhen) gdje vrijede tržišna pravila
Poznata Dengova izjava: „Nije važno je li mačka crna ili bijela, važno je lovi li miševe.“