Зашто су ,,све велике љубави тужне''?

Да ли је тачно да су све велике љубави тужне?

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Да ли сматрате да је ова тврдња тачна?

Ја мислим да није, јер такође могу бити велике и оне љубави које су срећне, тј. где су осећања обострана, где се не плаче итд...

Na anketi sam odgovorila sa da,jer nema opcije mozda i vodjena sam svojim primerom.Mada u zivotu nisu sve ,prave ljubavi tuzne.Neke traju i opstaju uprkos problemima na koje nailaze.

Ја мислим да није, јер такође могу бити велике и оне љубави које су срећне, тј. где су осећања обострана, где се не плаче итд...

.........zvocalo me nece znachi da su sve velike ljubavi ne uzvracene .............................:dash::dash:

Sigurno! :)

Ako nisu tuzne onda je dosadno.. :lol:

Kad smo srecni u ljubavi ne razmisljamo o velicini te ljubavi, jednostavno joj se predajemo i uzivamo, a kod ljubavi koje su zavrsene 'tuzno' ili ostale nedorecene pridajemo im veci znacaj od onog koji realno zasluzuju, jer posmatramo iz perspektive sadasnjosti, sto znaci da ulepsavamo dogadjaje iz proslosti.
:ok:
Više se ceni ono što se izgubi!

Ja smatram da jesu!Da postoji ljubav bez tuge uvericu se kad je nadjem......za sad (zelim) da ne verujem u ljubav!Samo u lepotu trenutka.....:)

tacno.gif

m nemoguce..ljudska psiha funkcionise po principu ako se oko neceg ne mucis onda to nije vredno...iliti ako te ne boli cemu sve to
plus najbolje je ono sto nemam a ono sto imam je ******
mislim zasto bi se pojam ljubavi uopste vezivao za pojam sreca
naravucenije ljudi su mazohisti i ne zasluzuju da zive

Back