Zasto su Srpkinje sve vise feministkinje?

Mi sa vama pričamo jer smo na forumu, a u svakodnevnom životu vas verovatno ne bismo ni konstatovale.
Malo je dosadno, igra Zvezda, muškarci uživo nisu dostupni.

Ja prije svega sam Crnogorac i ne gledam srpski fudbal, drugo mec je vec zavrsen.

Ja u svakodnevnom zivotu cesto srijecem zene, u romanticnom i svakom drugom smislu, ali puno su feminjjare pa zelim da dodjemo do zakljucka zasto je to tako i sto da radimo.

Ja prije svega sam Crnogorac i ne gledam srpski fudbal, drugo mec je vec zavrsen.

Ja u svakodnevnom zivotu cesto srijecem zene, u romanticnom i svakom drugom smislu, ali puno su feminjjare pa zelim da dodjemo do zakljucka zasto je to tako i sto da radimo.
Jeste, meč je završen, tako da si slobodan da vodiš razgovore sa svojim istomišljenicima.
Biće vam lakše tako.
Zdravorazumski i nežno prema samima sebi.

Imaju zato samo igraju rukomet.

Ja odje ne svadjam uopste no vodim lijepu civilizovanu diskusiju sa svijem ljudima svijeh polova, uprkos vama koji vrijedjate na jadan nacin.
nijedna žena nema višak testosterona, radi se samo o tome kakav muškarac stoji preko puta nje

Pogledaj Aleksa Hormozija. Žena mu ima glas dublji od Dijane Hrkalović pa pored njega izgleda kao ženica.

I onda pogledaš piskutavog Bena Šapira, pored njega i Ceca izgleda muževno.

Poslednja izmena:
nijedna žena nema višak testosterona, radi se samo o tome kakav muškarac stoji preko puta nje

Pogledaj Aleksa Hormozija. Žena mu ima glas dublji od Dijane Hrkalović pa pored njega izgleda kao ženica.

I onda pogledaš piskutavog Bena Šapira, pored njega i ja Ceca izgleda muževno.

Ne mozes generalizovati za sve zene.

Ali postoje zene na nekim prostorima svijeta sto zbog geografije i genetike imaju visak testosterona. Kao Crnogorke ili neke Crnkinje u Africi.

Zato otud vicevi o Crnogorkama i brkovima. To nije izmisljotina nego moze se naucno provjeriti.

To su zene koje ja srijecem, u klubovima, barovima, na ulici, po Beogradu, zato ih primjecujem.

Aktraktivna zena izmedju 23-30 koja je zavrsila fakultet, u vecini slucajeva ce biti ovakva. Pitanje ko je kriv

Pa reklo bi se da tražiš na pogriješnom mijestu.

Možda umesto klubova da probaš da pronađeš tu čednu domaćicu porodičnih vrijednosti na izletu u Tumane ili tako nešto

Reci mi da nisi ozbiljan! Hajde, oprostiću ti!

Sada ću ja kao @Paula - ček da proverim da li sam ja žena!

Hajde to što mislite da moramo da cmizdrimo, to nema svrhe ni komentarisati, ali da je muškarac koji plače i oseća strah loš muškarac? Pretera ga brale!
Није погрешио. Такав мушкарац је у женским очима млакоња, и осим ако нема нека алтернативна стратегија, или ће да буде варан са неким ликом који третира жену као отирач, или ће да падне развод, мада ако су у питању финансије, преко свега може да се пређе.

Није погрешио. Такав мушкарац је у женским очима млакоња, и осим ако нема нека алтернативна стратегија, или ће да буде варан са неким ликом који третира жену као отирач, или ће да падне развод, мада ако су у питању финансије, преко свега може да се пређе.
Ne slažem se sa tobom.

Suze nisu slabost.

Back