Zasto su Srpkinje sve vise feministkinje?

To su zene koje ja srijecem, u klubovima, barovima, na ulici, po Beogradu, zato ih primjecujem.

Aktraktivna zena izmedju 23-30 koja je zavrsila fakultet, u vecini slucajeva ce biti ovakva. Pitanje ko je kriv
Malo je žena koje sa 23 znaju šta žele. Pa to je do juče bilo dete.

A ja mnogo volim ovu:

Ne verujte lepim ženama. Suviše su lepe da bi bile verne. Takav je slučaj i sa pametnim muškarcima.

:super:

Naravno, pamet i lepota se ne opraštaju.

Ona je bila dete pre 23?
A on šta je bio?

I gde muško da nauĉi sve ono śto vi žene zamišljate?
Svašta od tebe danas ceo dan

Ne, nego su prevrtljivi
Ne, ima 23, mlada je. To "do juče" mislim na njenu mladost.

Ne može da nauči, ne treba. Ko je ženi kriv što je nerazumna, sama je kriva.

Da, očigledno mi je danas šblb nerazuman dan. Neka, nije ni to loše, ne mora svaki da bude pod konac.

Ne, ima 23, mlada je. To "do juče" mislim na njenu mladost.

Ne može da nauči, ne treba. Ko je ženi kriv što je nerazumna, sama je kriva.

Da, očigledno mi je danas šblb nerazuman dan. Neka, nije ni to loše, ne mora svaki da bude pod konac.

Zene brze prodju kroz pubertitet od muskaraca, i brze spoznaju se svijetom od muskaraca.

Sa 23 zena je vec u svom bioloskom i zivotnom maksimumu

Zene brze prodju kroz pubertitet od muskaraca, i brze spoznaju se svijetom od muskaraca.

Sa 23 zena je vec u svom bioloskom i zivotnom maksimumu
Žena sa 23 je prividnom biološkom i životnom maksimumu jer je slobodna i hrabra. Hrabra jer odgovara samo za sebe, nema decu, muža, nema odgovornost.

Daj da vidim tu hrabrost sa 40! E sa 40 se dostiže životni maksimum.

Žena sa 23 je prividnom biološkom i životnom maksimumu jer je slobodna i hrabra. Hrabra jer odgovara samo za sebe, nema decu, muža, nema odgovornost.

Daj da vidim tu hrabrost sa 40! E sa 40 se dostiže životni maksimum.

Pricam o bioloskom i zivotnom maksimumu, ne o hrabrosti sto je karakterna osobina nesvojstvena za zene.

Dakle zena je fizicki i mentalno potpuno punoljetna sa 23, i najbolje izgleda, i vec imala iskustva.

Pricam o bioloskom i zivotnom maksimumu, ne o hrabrosti sto je karakterna osobina nesvojstvena za zene.

Dakle zena je fizicki i mentalno potpuno punoljetna sa 23, i najbolje izgleda, i vec imala iskustva.

Čuj "karakterna osobina nesvojstvena za žene"? Pa ima žena koje u životu samo još iz aviona nisu ispale pa ustale!

Čuj "karakterna osobina nesvojstvena za žene"? Pa ima žena koje u životu samo još iz aviona nisu ispale pa ustale!

Pa hrabrost je osobina vise svojstvena muskarcima, jer je potrebno to imati da budes muskarac.

Nije potrebno za zenu. Prirodno ocekivati da zena place, da se plasi, itd. To je ipak dobra zena. A muskarac koji place ili se plasi je los muskarac.

Pa hrabrost je osobina vise svojstvena muskarcima, jer je potrebno to imati da budes muskarac.

Nije potrebno za zenu. Prirodno ocekivati da zena place, da se plasi, itd. To je ipak dobra zena. A muskarac koji place ili se plasi je los muskarac.
Reci mi da nisi ozbiljan! Hajde, oprostiću ti!

Sada ću ja kao @Paula - ček da proverim da li sam ja žena!

Hajde to što mislite da moramo da cmizdrimo, to nema svrhe ni komentarisati, ali da je muškarac koji plače i oseća strah loš muškarac? Pretera ga brale!

Back