- Poruka
- 88.048
И ти ботујеш..Мизичар
Добро,Твоје Право.
Него зашто ти не волиш те младе Људе који желе да избоксују нека ПРАВА ЗА СЕБЕ...као за целокупну Државу?
Шта је то конкретно теби Вучић пружио да га толико обожаваш?![]()
Studenti imaju najluđi provod u životu koji će da prepričavaju svojim unucima. Nemam ništa protiv sve dok mi ne smetaju da normalno živim. Ako mi preprečuju put da ne mogu da idem tamo gde sam krenuo, onda su oni neprijatelji, prepreka na putu koju treba ukloniti. Oni su niko i ništa i imaju nula prava da mi smetaju da se slobodno krećem.
Predsednik za mene ništa nije uradio da bih ga slepo pratio. Ali realno, nemaš boljeg. Čak nema ni boljeg lažova. Daj alternativu, pa da pričamo ko ljudi.
Nisam političar, ne znam kako se to radi, ali znam da se ne radi tako što ću da napujdam mog komšiju luzera koji studira neki levački fakultet da ide da brani novinaru da uđe u zgradu u kojoj radi.
Ajd što se deca lože, to im je u genima, nego matorci koji ih "podržavaju" su najpatetičniji. Bangave strine, babe i dede koji dodaju sok i pomorandžu deci šetačima, a sve sa suzama u očima je kardio i žal za danima kad je štafeta prolazila i kroz njihovo selo za Slet 25. maja. Oni su sada stari i zanemoćali (a neki jedva da imaju i 40 godina) i uzdaju se da će ta golobrada deca kojima se mozak još nije potpuno razvio da im udese zemlju "da bude ko Švajcarska". TOTALNA patetika od koje mi se povraća.
Eto.
Poslednja izmena: