ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 95.760
Ovo vec traje nekoliko dana. Razne teme se spamuju, AI slike Vucica sa VUKOVIMA!!! Vucic navodno sa sinom seta trznim contro itd...
Pocela kampanja?
Pocela kampanja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na sreću, ovo je samo jedna od društvenih mreža u Srbiji.Овде има на стотине ботова устаника већ годину дана. Срећом, непаметних, раде праву ствар за власт.
Na sreću, ovo je samo jedna od društvenih mreža u Srbiji.
Ovo vec traje nekoliko dana. Razne teme se spamuju, AI slike Vucica sa VUKOVIMA!!! Vucic navodno sa sinom seta trznim contro itd...
Pocela kampanja?
Skoro pročitah jednu bot objavu: u Loznici radnici EPS- pronašli 20 oborenih bandera, pored jedne nađen bedž Pumpaj. Po komentarima ispod ovoga najviše je bilo smeha i duhovitih odgovora na ovu totalno pogrešnu strategiju. Mislim da je broj ljudi koji će u ovo poverovati na nivou statističke greške.
Znaci tacno je da je u pitanju akcija.I to ne samo na X. Na fejsbuku ovih dana izlaze kao bubašvabe ispod kamena. I to ne kao predložene objave ili neki sponzorisani profili nego ti samo izađe kao da ti je "prijatelj".
Svaki profil na istu foru - neko od frlje ime, slika profila je ili neki buket cveća/životinja/pejzaž/simbol ili slično a na profilu nema ni jedna slika niti objava osim skrinšotovi debilnih vesti sa informera, kurira ili slično.
Pre neki dan su masovno delili snimak iz BG kako neka deca gađaju grudvama autobus uz opis kako blokaderi blokiraju saobraćaj dok se vlast bori da očisti ulice. Zapanjujuće je koliko su ljudi u stanju to da poveruju i progutaju takve priče.
I to ne samo na X. Na fejsbuku ovih dana izlaze kao bubašvabe ispod kamena. I to ne kao predložene objave ili neki sponzorisani profili nego ti samo izađe kao da ti je "prijatelj".
Svaki profil na istu foru - neko od frlje ime, slika profila je ili neki buket cveća/životinja/pejzaž/simbol ili slično a na profilu nema ni jedna slika niti objava osim skrinšotovi debilnih vesti sa informera, kurira ili slično.
Pre neki dan su masovno delili snimak iz BG kako neka deca gađaju grudvama autobus uz opis kako blokaderi blokiraju saobraćaj dok se vlast bori da očisti ulice. Zapanjujuće je koliko su ljudi u stanju to da poveruju i progutaju takve priče.
OdavdeOvo vec traje nekoliko dana. Razne teme se spamuju, AI slike Vucica sa VUKOVIMA!!! Vucic navodno sa sinom seta trznim contro itd...
Pocela kampanja?
Ok. Ovo je bilo za botove, a ne za tebe. Šta god da napišem nećeš videti. To si prvi za kog znam da me stavio na ignor. Ako ti je tako lakše u životu okej. PozzAh da, kako si mi ti promakao za ignore.
Done.
Skoro pročitah jednu bot objavu: u Loznici radnici EPS- pronašli 20 oborenih bandera, pored jedne nađen bedž Pumpaj