Zasto su se na mreži X masovno aktivirali botovi?

Zato što je botovanje najjeftiniji i najefikasniji alat svake autoritarne vlasti. Kad vidiš da se danima unazad pojavljuju iste slike, isti motivi, isti narativi, Vučić sa vukovima, Vučić kao brižni otac, Vučić kao zaštitnik nacije.

Poenta nije da te ubede u nešto konkretno, nego da ti stalno budu pred očima. Da se stvori osećaj da je "on svuda", da je centralna figura svega, da bez njega nema ni države, ni bezbednosti, ni budućnosti. Istovremeno se gura paranoja: svi nam rade o glavi, svi hoće da nas unište, stalno smo pred nekim napadom, ali srećom imamo jednog pametnog, jakog i milostivog čoveka koji kupuje oružje, vodi geopolitičke partije šaha i "čuva narod". ;)

Skoro pročitah jednu bot objavu: u Loznici radnici EPS- pronašli 20 oborenih bandera, pored jedne nađen bedž Pumpaj 😂😂😂. Po komentarima ispod ovoga najviše je bilo smeha i duhovitih odgovora na ovu totalno pogrešnu strategiju. Mislim da je broj ljudi koji će u ovo poverovati na nivou statističke greške.

Ovo vec traje nekoliko dana. Razne teme se spamuju, AI slike Vucica sa VUKOVIMA!!! Vucic navodno sa sinom seta trznim contro itd...

Pocela kampanja?

Ja mislim da je vase biracko telo dovoljno inteligentno da ne podlegne ovim jeftinim manipulacijama.

Canadian Lol GIF

I to ne samo na X. Na fejsbuku ovih dana izlaze kao bubašvabe ispod kamena. I to ne kao predložene objave ili neki sponzorisani profili nego ti samo izađe kao da ti je "prijatelj".
Svaki profil na istu foru - neko od frlje ime, slika profila je ili neki buket cveća/životinja/pejzaž/simbol ili slično a na profilu nema ni jedna slika niti objava osim skrinšotovi debilnih vesti sa informera, kurira ili slično.
Pre neki dan su masovno delili snimak iz BG kako neka deca gađaju grudvama autobus uz opis kako blokaderi blokiraju saobraćaj dok se vlast bori da očisti ulice. Zapanjujuće je koliko su ljudi u stanju to da poveruju i progutaju takve priče.

Skoro pročitah jednu bot objavu: u Loznici radnici EPS- pronašli 20 oborenih bandera, pored jedne nađen bedž Pumpaj 😂😂😂. Po komentarima ispod ovoga najviše je bilo smeha i duhovitih odgovora na ovu totalno pogrešnu strategiju. Mislim da je broj ljudi koji će u ovo poverovati na nivou statističke greške.

Neverovatno je šta rade ljudi. Bukvalno kače AI slike koje su neverovatno debilne uz gomilu komentara, po pravilu, starih ljudi koji pljuju, psuju i kunu

I to ne samo na X. Na fejsbuku ovih dana izlaze kao bubašvabe ispod kamena. I to ne kao predložene objave ili neki sponzorisani profili nego ti samo izađe kao da ti je "prijatelj".
Svaki profil na istu foru - neko od frlje ime, slika profila je ili neki buket cveća/životinja/pejzaž/simbol ili slično a na profilu nema ni jedna slika niti objava osim skrinšotovi debilnih vesti sa informera, kurira ili slično.
Pre neki dan su masovno delili snimak iz BG kako neka deca gađaju grudvama autobus uz opis kako blokaderi blokiraju saobraćaj dok se vlast bori da očisti ulice. Zapanjujuće je koliko su ljudi u stanju to da poveruju i progutaju takve priče.
Znaci tacno je da je u pitanju akcija.

Pitacu insajdera Vuleticku da mi kaze jel to istina da li im naredjuju iz staba SNS.

Oprosti a zasto su blokaderi dobili taj naziv? Dele cvece damama na ulici?

Back