Zašto su pedofili skoro uvek muškarci a žena skoro i da nema?

markons82

Elita
Poruka
19.850
ti se dovoljno sramotis pokazujuci takav nivo kulture
ja sam ovde da ozbiljno debatujem sa drugim forumasima i forumasicama
a ne da bih komunicirao na takav nacin i time raspravu spustao na nivo na kome ti pokusavas da razgovaras sa mnom
pozdrav !
Dokazao si se kada si napisao da je 12god malo za pedofila da proved u zatvoru.. Sve mislim da bi imao isto misljenje da ne daj boze neko siluje tvoje dete..
Takodje ti si prvi poceo sa nazivima ne ja, zato sam ti tako I odgovorio..

Razor34

Zainteresovan član
Poruka
268
A vi gospodine mislite da je 12 godina za pedofila u zatvoru mnogo ?
Ma ja bih kao u Norveskoj...pedofili na rehabilitaciju u bolnicu i posle pustanje na slobodu da mogu ponovo malo da vacare.A one koji siluju punoletnu osobu te bih dozivotno na robiju.Tako da pedofilija u Norveskoj se mudro tretira kao bolest i zato uvek nanovo imaju rehabilitaciju.Sta ce jadni ljudi...nisu oni krivi sto su takvi :) Demokratija i liberalizam.Tolerancija razumevanje bez ''Osude''.To je koncept moderne kosmopolitske Utopije drustva iscasenih vrednosti i bez kompasa zivotnog.~~~.

Ganfajter

Stara legenda
Poruka
76.359
Ma ja bih kao u Norveskoj...pedofili na rehabilitaciju u bolnicu i posle pustanje na slobodu da mogu ponovo malo da vacare.A one koji siluju punoletnu osobu te bih dozivotno na robiju.Tako da pedofilija u Norveskoj se mudro tretira kao bolest i zato uvek nanovo imaju rehabilitaciju.Sta ce jadni ljudi...nisu oni krivi sto su takvi :) Demokratija i liberalizam.Tolerancija razumevanje bez ''Osude''.To je koncept moderne kosmopolitske Utopije drustva iscasenih vrednosti i bez kompasa zivotnog.~~~.
Gospodine ja kao veliki strucnjak i poznavalac na polju svih nauka poznatih coveku
uputio bih vam predlog da malo proucite kulturno i istorijisko nasledje kao i folklor naroda zapadne evrope a pogotovo norvezana.
Stvari bi vam bile mnogo jasnije.

Ako vas ipak mrzi ili iz nekog razloga ne zelite to da ucinite a odlucite se da verujete meni
onda cu vam samo reci da je kod njih to sastavni deo tradicije o kome se i ne govori mnogo
dakle uslovno receno obicaji njihove kulture imaju veoma mek stav prema tome.

Da ne zalazim u detalje, svakako ako vas zanima mozete to prouciti.

markons82

Elita
Poruka
19.850

Prilozi

• Screenshot_20230321_131826_Chrome.jpg
    Screenshot_20230321_131826_Chrome.jpg
    65,3 KB · Pregleda: 6

Wild Ranger

Zainteresovan član
Poruka
169
gledam na wikipediji tinejdzer je negde od 12 ili 13 godina, ali totalno je ludilo da si se uhvatio pa i pogresno za to

Ja samo kazem da nije isto seksualno spopadati musko bice od 10 godina i od 17 godina. U prvo slucaju je pedofilija, u drugom nije.
Samo znam da dosad nisam pročitao vest da je u našoj zemlji neka "teta" seksualno spopadala dečaka od 10 godina, a dosta sam pročitao slučajeva u kome su muškarci pedofili spopadali decu tog uzrasta.

Ali ljudi se u ovoj temi uhvatili samo slučajeva sa tinejžerima i o njima pišu, a ne pišu o DECI, tj. pravoj pedofiliji.

bernardo

Ističe se
Poruka
2.497
Pricate o nekim redjim slucajevima posrnulih zena... A da li u svakodnevnici imate zene koje se u autobusu trljaju uz mlade decake na primer?
Истина ал немој да нам то буде инструмент за приче 'ви мушкарци - лоши, ми жене - добре'...ради се о поремећеним умовима свакако.

Данас је јако тешко избећи ову полемику која се може завући и у нандобронамернијем ставу