- Poruka
- 425.700
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zalutalaZašto je u gajbama braon piva uvek jedna zelena ?

U vreme moje mladosti, kada su bila samo zidarska piva u staklenim flasama govorilo se da iz zelenih flasa (kojih je bilo osetno manje nego braon) pivo piju samo opasni svaleri...
Kada sam bio u domu, svi su se grabili upravo za te zelene, jer ih nije bilo puno. Cak je bila i fama da je greota razbiti zelenu flasu, jer je tek svaka 20-ta zelena, kako bi brojali koliko flasa staje u gajbu na liniji.Sećam se da su svi nešto izbegavali te zelene flaše. Dal su nešto varovali (što se kaže) ili šta već. A to su pričali da su te zelene flaše u stvari uzorci piva koji su išli na neki test.
Hajneken je počeo da se pravi u zelenoj flaši jer tokom drugog svetskog rata bila nestašica.Mislim da ta opcija više ne postoji.
Kad ste videli zeleno jelen,zaječarsko u telenoj flaši ili hajneken,laško u braon...
Kada sam bio u domu, svi su se grabili upravo za te zelene, jer ih nije bilo puno. Cak je bila i fama da je greota razbiti zelenu flasu, jer je tek svaka 20-ta zelena, kako bi brojali koliko flasa staje u gajbu na liniji.
Зелена је била за Муслимане, сад ваљда морају да пређу на Хајнекен.
Кад смо већ код тога, сетио сам се да ми је остао један Јелен од јуче у фрижидеру, баш фино.
Šta ja tražim medju Poznavaocima Materije?iz braon flasa piju zene i gejovi
Volim Koronu..prvi put sam probala to pivo u Južnoj Americi..i svidelo mi se a u beloj je flašiМмммм, кад видим све ове флаше, дође ми да их одмах све попијем, не бих знао од које прво да кренем, можда од Короне.

Kod mene se pričalo da su neke ženske ispijale samo iz zelenih flaša i još peneštoU vreme moje mladosti, kada su bila samo zidarska piva u staklenim flasama govorilo se da iz zelenih flasa (kojih je bilo osetno manje nego braon) pivo piju samo opasni svaleri...