Zašto su nam neke osobe simpatične?

Džudi S

Brišem spam
Moderator
Poruka
6.350
TEMA.jpg
Prvi utisak kada se upoznajemo sa nekim može da bude tačan ili netačan.

Postoje osobe koje su nam na prvi pogled nesimpatične iz raznih razloga. On može da bude tačan i kroz neko vreme više nismo u kontaktu sa tom osobom.

Sa druge strane, postoje osobe koje nam deluju simpatično. " Kliknemo" prilikom tog prvog razgovora.

Dešava se da smo pogrešili kada je ta osoba u pitanju.

Isto tako, prvi utisak može da bude tačan i da tokom vremena postanemo dobri poznanici a zatim i prijatelji sa tom osobom.

Zašto su nam neke osobe simpatične prvi prvom susretu?

Da li nam se odmah dopadne ponašanje te osobe?

Osmeh ili isto interesovanje koje imamo i mi?

Ili je nešto treće važno u proceni takve, simpatične osobe?

Foto: Pixabay.com

Kada se upoznajem sa nekom osobom, prvo što primetim je osmeh. Osmeh može da znači da osoba ima pozitivan pogled na svet.
Tokom tog prvog razgovora, ukoliko osoba pokaže da ima ista ili slična interesovanja sa mnom ( voli da čita, na primer ) uglavnom nastavljam druženje, ukoliko i ta osoba želi druženje.

Prvi utisak o ljudima može da prevari, ali i ne mora. 🙂

Kada se upoznajem sa nekom osobom, prvo što primetim je osmeh. Osmeh može da znači da osoba ima pozitivan pogled na svet.
Tokom tog prvog razgovora, ukoliko osoba pokaže da ima ista ili slična interesovanja sa mnom ( voli da čita, na primer ) uglavnom nastavljam druženje, ukoliko i ta osoba želi druženje.

Ćao i doviđenja. :mrgreen: :hahaha:

Pogledajte prilog 1683984Prvi utisak kada se upoznajemo sa nekim može da bude tačan ili netačan.

Postoje osobe koje su nam na prvi pogled nesimpatične iz raznih razloga. On može da bude tačan i kroz neko vreme više nismo u kontaktu sa tom osobom.

Sa druge strane, postoje osobe koje nam deluju simpatično. " Kliknemo" prilikom tog prvog razgovora.

Isto tako, prvi utisak može da bude tačan i da tokom vremena postanemo dobri poznanici a zatim i prijatelji sa tom osobom.

Tesko je to odrediti kada si s nekim oci u oci svaki dan,a kamoli ovako,na nevidjeno.No ipak se moze oceniti osoba po nacinu pisanja.Oseti se blagost i drskost u recima.

Pogledajte prilog 1683984Prvi utisak kada se upoznajemo sa nekim može da bude tačan ili netačan.

energija ❤️

Meni je strasno simpatican jedan poznanik.kada popije i oce da se svadja i da se bije i cirkus pravi,posle me zove i izvinjava se.to ne radi samo meni to svima.
Toliko te iznervira kada je u ludilu strasno.ja cec znam sistem samo cutim i sklanjam se.cak mu i kazem popio si pusti me ne diraj me da pobegnem.
Ono zbog cega mi bas simpatican je sto se on ne izvinjava onako nego stvarno mu zao.meni simpatica valjda ga nece ubiti neko kada ga uhvate bubice 🙄

Prvi utisak je najbitniji,il ima zajednicke lepe energije il je nema ..Retko se zeznes osim ako je jedna osoba stidljiva previse il ima neku tremu za sta treba neko vreme da se opusti mozda vec na drugom dejtu bude drasticne razlike

Postoje osobe koje su nam na prvi pogled nesimpatične iz raznih razloga
Mnoge osobe i na sve naredne poglede. Osmeh ne može sakriti nesimpatičnost.
Podsete me na nekoga. Fizički ili karakterno.
Nenametljivi su. Prijatni.
Ne emituju negativnost.

Back