keka7
Primećen član
- Poruka
- 533
Da cujem zenska misljenja!
Blackaquarius:Zato sto se stalno desavaju razne promene na terenu, akcije, napadi, kontranapadi, zato sto moze lepo da se zaradi dzeparac, zato sto .... u ****** tesko pitanje.!!!! Ne postoji idealna definicija. Ja ga volim zbog svega ovoga, ali ne trudim se bas svaku utakmicu da ispratim (u zavisnosti od slobodnog vremena), mada moja devojka pizdi kad ih gledam. Ne moze da gleda na miru tv.![]()
Istina!andja_stay_cool:zato sto vole da gledaju znojave muskarce...tako indirektno zadovoljavaju ono gay u sebi...
chokolada:Moj muskarac nije zaljubljen ni u fudbal, ni u kladionicu, ni u pivo ili neki drugi alkohol i mnogo ga volim zbog toga.![]()
Uhhhh uzasno je kada muskarac svako malo provodi vreme pred TV-om buljeci u sport. :?
Gazdarica:Pa sta, volim i ja... I fudbal i kosarku i odbojku i vaterpolo i skijanje i tenis i atletiku...
Nerijetko mi se desavalo da sport pratim vise nego moj izabranik...
Kazanova:'Ajde da se ne lazemo, ti vise gledas fudbal zbog fudbalera nego li zbog samog fudbala?!
Sad kad bi te covek pitao: zasto oni trce i jure loptu, a kada je stignu, sutnu je sto dalje od sebe..., ti to ne bi umela da objasnis?!
Ako nisu fudbaleri lepi, utakmica ti je glupa. Kazi brate posteno!
Posteno govoreci, ti si zatupljeni seksista!Kazanova:'Ajde da se ne lazemo, ti vise gledas fudbal zbog fudbalera nego li zbog samog fudbala?!
Sad kad bi te covek pitao: zasto oni trce i jure loptu, a kada je stignu, sutnu je sto dalje od sebe..., ti to ne bi umela da objasnis?!
Ako nisu fudbaleri lepi, utakmica ti je glupa. Kazi brate posteno!