bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 12.505
Ok.Hej, lagaano.
Šta, čudno ti da smo ozbiljni? Nisi navikla?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok.Hej, lagaano.
Šta, čudno ti da smo ozbiljni? Nisi navikla?![]()
Ma imamo mi i takvih momenata.
Koji miMa imamo mi i takvih momenata.![]()
Ti, ja, oni, mi, svi...Koji mi![]()
Statistike pokazuju da žene više traže razvod od muškaraca i da muškarci više pokušavaju da očuvaju brak.
Zašto?
Forum je Muškarci i bavi se problemima i interesovanjima muškaraca. Mogu da prepoznam šta je aktuelno ili zanimljivo i o tome otvaram teme.Друго је овде питање.
Зашто стално отвараш овакве теме? Хоћеш мушкарце да представиш као жртве злих жена.
Мушкарци нису жртве жена. Једноставно, у позицији су да могу и у лошем браку да функционишу, док је то теже женама.
Мушкарац ако је жртва, он није мушкарац, већ сисица најобичнија и најбеднија.
Који део моје поруке те нагнао на овако бесмислен закључак?Propagiraš nasilje?
Mislim da je Sensei previse strogКоји део моје поруке те нагнао на овако бесмислен закључак?
Који део моје поруке те нагнао на овако бесмислен закључак?
Мушкарац ако је жртва, он није мушкарац, већ сисица најобичнија и најбеднија.
A kako si dosao do naopakog zakljucka, to nam nisi napisao.Citirao sam ti koji deo
Pa, kad kažeš za nekog da je sisa to znači da se nije poneo kao muškarac, a to opet znači da se odlučno suprostavi. Muškarac ne može da pobedi u verbalnoj raspravi sa ženom, dakle, kako to rešavaš a da budeš muško?A kako si dosao do naopakog zakljucka, to nam nisi napisao.
To je zato sto vecina muskaraca se vodi time da tudje hoce a svoje ne da. Pa su zato spremniji da odrze brak.
Pa, kad kažeš za nekog da je sisa to znači da se nije poneo kao muškarac, a to opet znači da se odlučno suprostavi. Muškarac ne može da pobedi u verbalnoj raspravi sa ženom, dakle, kako to rešavaš a da budeš muško?
Зато што у тачно толиком проценту настављају да живе као да немају породицу или препуштају се жени као да им је мама.
Она вуче породицу, децу + дете мужа док јој недопизди.
ЗАКЉУЧАК
Мушкарцима је увек боље у браку и немају потребу да га прекидају, зашто би када имају све а и што немају набаве са стране а врате се у чисто, на скувано...
М?
brejn brouken.Pa, kad kažeš za nekog da je sisa to znači da se nije poneo kao muškarac, a to opet znači da se odlučno suprostavi. Muškarac ne može da pobedi u verbalnoj raspravi sa ženom, dakle, kako to rešavaš a da budeš muško?
Hoćeš da kažeš da ništa ne može da uništi muškarca kao žena, pa makar bila i majka?Niko ne moze muskarca da unisti kao majka