- Poruka
- 24.396
Evo i ja se pitam!Kako ste dosli do sredjivanja stana sada?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo i ja se pitam!Kako ste dosli do sredjivanja stana sada?
Sa pranjem prozora ili bez?И колико вам треба да спремите кућу, стан? Живо ме интересује?
Па то је најтежи посао у браку за жене, колико видимо на теми.Kako ste dosli do sredjivanja stana sada?
ofkorsПа то је најтежи посао у браку за жене, колико видимо на теми.
Прање прозора два пута годишњеSa pranjem prozora ili bez?
Ja samo jednomПрање прозора два пута годишње
Auuu! Pa to je najlakši deo!Па то је најтежи посао у браку за жене, колико видимо на теми.
I to samo ako je kišna godina.Ja samo jednom![]()
Шта тачно?A gde to piše?
Da je sređivanje stana najteži posao u braku.Шта тачно?
U nekom izmisljenom univerzumu valjdaDa je sređivanje stana najteži posao u braku.
Ma svako ima svoju muku.U nekom izmisljenom univerzumu valjda![]()
Па Ната Ли рече да жена у данашњем добу умире од посла, па деце, куће и мужа, а мушкарци не раде ишта.Da je sređivanje stana najteži posao u braku.
Nešto mi se čini da si ti pisao o jednom, a ona o drugom. Različiti koloseci, malo ste se mimoišli.Па Ната Ли рече да жена у данашњем добу умире од посла, па деце, куће и мужа, а мушкарци не раде ишта.
Извео сам закључак да је за жену одржавање дома најтежа ствар, па сам и њу питао па се наљутила
Јбга, не могу да буду две главе у кућиNešto mi se čini da si ti pisao o jednom, a ona o drugom. Različiti koloseci, malo ste se mimoišli.
Nema potrebe. Brak nije ring.Јбга, не могу да буду две главе у кући![]()
Nemoj to uopste da razmisljas, veruj mi. Silno vreme sam izgubila na glupostiMa svako ima svoju muku.
Razmišljam šta je i da li je meni bilo teško?
Zašto moraju da budu gluposti? Meni su to lepa sećanja. Posebno deo koji zahvata mladost. Mlad, lud, neopterećen... Blesav. Mozak na otavi.Nemoj to uopste da razmisljas, veruj mi. Silno vreme sam izgubila na gluposti![]()
За жене је пакао изгледаNema potrebe. Brak nije ring.
Форум је наравно од животне важностиNemoj to uopste da razmisljas, veruj mi. Silno vreme sam izgubila na gluposti![]()
Kako koje. Ja ga preporučujem svima.За жене је пакао изгледа![]()
Jao @Pinocchio zezam se... nisam ni u toku sve sta pisete, izvini ako ste bili ozbiljni.Zašto moraju da budu gluposti? Meni su to lepa sećanja. Posebno deo koji zahvata mladost. Mlad, lud, neopterećen... Blesav. Mozak na otavi.
Hej, lagaano.Jao @Pinocchio zezam se... nisam ni u toku sve sta pisete, izvini ako ste bili ozbiljni.