Zašto su muškarci prestali da nose šešire i kape?

Svi poklanjaju kackete, ali ne volim da nosim kackete..niti me cine..

Lepse se osecam makar i na zestokom suncu nego sa bilo kakvom kapom kacketom,
Imamo kisobrane, zato sad nema tolike potrebe za kacketima i sesirima..

Subare i kape su druga stvar, mnogi nose kape...lako se spakuju , ja imam uvek jednu u grudnom dzepu od jakne, nikad je ne vadim...osim kad je koristim..

Nije modni detalj nego je oprema specijalca...moja motor zimska jakna, rukavice vojne, i kapa ta iz dzepa i mogu na minus 20 i da duva kosava da razbija...sve sto mi moze je da mi sledi nos i deo jagodica....

Cizme su imalinom zasticene, tako da nema propustanja, i onda se covek ne razmislja zasto drugi boluju zimi a tebe boli uvo , dobra jakna i zimi neces da se razbolis...i kazem te vojne rukavice...nije bas isto kao one crne sto kupuju zene, ipak je deblja vuna na vojnim rukavicama...taman..

Samo mi glupo kad krenem ovako da pricam sta je dobro, bas se osecam glupo , jer sve ovo je smesno svakom prosecnom zitelju Srbije...sve je ovo pih za njih...
Ta kapa je vunena decija, kupili mom bratu kad je bio mali , bas lepa, imao 6 godina na slici sa tom kapom.
To verujem da moze da se nadje svuda...
Vojne rukavice ne znam,
Vetrozastitna a lepa motor jakna to kosta ko svetog petra kajgana , ako ima brend, po 10 20x skuplje od obicne jakne....a lagana i lep dizajn..
Cizme koje su lepe a kvalitetne ili cipele , to kosta isto 10x skuplje od obicnih...

Ali onda te briga kakvo je vreme napolju , ides kad hoces i gde hoces...
Sto sa sesirom ne mozes, sa subarom mozda mozes ne znam, jesam nosio ali par puta, ne znam kojom prilikom..

Šteta, dobra je bila moda.
1425252_peakyblinders4_32259.jpg

Не дај ћелавом да те дира, тај не може да ти парира.

Сад ово није било намерно зато што си ти ћелав, него просто ме поезија понела.
Bez brige brate, celavi je usao u zene toliko puta da nema komplekse, ko mister proper. tata rata tatata

Back