Svetozar ot Ružičić
Veoma poznat
- Poruka
- 10.709
Trokrilni sesir i povez na oko i bog da te vidi. Najbolje od svih svetova. Sesir? Da. Oko? Da. Skriveno oko? Da. Kriminalac? Da.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja leti nosim beli šešir devojke i žene bulje u mene onda ih ja pozdravim tako što podignem šešir a ispod bujna kosa. Odlepe sve misle da sam ćelav pa zato nosim
valjda zato sto nema potrebe da se to nosi. Za cipele je vec malo teze.
kako nema potrebe? Štiti od raznih vremenskih prilika, nije samo za ukrasvaljda zato sto nema potrebe da se to nosi. Za cipele je vec malo teze.
pre cu nosim kisobran u ruke nego te pogace i lonce na glavu.............osim ako sam celav.kako nema potrebe? Štiti od raznih vremenskih prilika, nije samo za ukras
Па ниси ти Енглез да носиш кишобран, ти си Тика Шпиц и има да носиш лонац заједно с брчићи.pre cu nosim kisobran u ruke nego te pogace i lonce na glavu.............osim ako sam celav.
Ovo moze da bude dobra reklamna kampanja za nesto. Bilo sta. "Nadji muskarca bez sesira- izadji iz okvira"
Не дај ћелавом да те дира, тај не може да ти парира."Nadji muskarca bez sesira- izadji iz okvira"
Bez brige brate, celavi je usao u zene toliko puta da nema komplekse, ko mister proper. tata rata tatataНе дај ћелавом да те дира, тај не може да ти парира.
Сад ово није било намерно зато што си ти ћелав, него просто ме поезија понела.
Ушо је и Рон Џереми.Bez brige brate, celavi je usao u zene toliko puta da nema komplekse, ko mister proper. tata rata tatata