- Poruka
- 82.032
Zašto su muškarci prestali da nose šešire i kape?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je zanimljivije:
samo jedan je provalio objektivKo što se vidi na gornjoj slici, retko da ćeš da vidiš nekog gologlavog na ulici u ono doba.
Ja sam našao sam jednog na prvi pogled. A vi?
izvinite gospodjo ultra, mi smo srbi i ne znam zasto nas toliko mrzite na temu kapa kacketa i sesiraSirotinja.
Srbiju je izgradila i održala puka sirotinja.
Batrgali su se uz štap i kanap da jednom, eto, koliko Srpstvo traje, od ludih nekih Nemanjića pa nadalje...
Beograd-tu smo našli dobar stil i izdižemo se, ali je luda Isidora Bjelica koja je volela šešire-prosto! O njoj nismo znali mnogo, lascivno je pisala i govorila, ali ćemo je makar zapamtiti kao osobu koja voli šešire.
Mi na nacionalnom TV-u nemamo više takvu osobu.
Samo trenerke, farke i helanke.
Šešir? Bre, ne izmotavaj se tu!
Ma to neki narkoman ili sektaš Bože m' prosti.Ko što se vidi na gornjoj slici, retko da ćeš da vidiš nekog gologlavog na ulici u ono doba.
Ja sam našao sam jednog na prvi pogled. A vi?
Lep detalj, šteta što je prevaziđen.
Ne mrzim. Ako mrzim Srbe, ne znam kakvim negativnijim emocijama mogu da se pohvalim u odnosu na ostale.izvinite gospodjo ultra, mi smo srbi i ne znam zasto nas toliko mrzite na temu kapa kacketa i sesira
Sesiri nisu kul. Stite od sunca bez da ti skrivaju oci i s njima emocije i neke druge stvari ( recimo, krupnooki muskarci deluju mekse npr. Pi Didi. ) A kad metnes naocare onda si automatski kul, hladan, opasan, mafijasZašto su muškarci prestali da nose šešire i kape?
Ovo je za novu temu " Zašto se ljudi kriju iza sunčanih naočara? "Siroko je poznato da ne volim naocare za sunce.
Umesto da se kriju iza maski . . .Ovo je za novu temu " Zašto se ljudi kriju iza sunčanih naočara? "
Moda se menja. Tad su svi izgledali kao danas penzosi na Kališu i Tašu.