Zašto su muškarci prestali da nose šešire i kape?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
82.032
Zašto su muškarci prestali da nose šešire i kape?

1729627426098.png

Od detinjstva nisam voleo kapu na glavi,a nekada su vejavice bile takve da nisi video nista na metar ispred sebe.Na poslu sam morao da nosim slem,a kada je bilo zima,imali smo podkape.Sada opet ne nosim kapu.Ponekad,bas ka jaka kisa pada,kapu koju imam na jakni stavim,a i to tesko.Ne mogu jednostavno da podnesem.Pnace je zbog frizura.

Poslednja izmena:
Sirotinja.
Srbiju je izgradila i održala puka sirotinja.
Batrgali su se uz štap i kanap da jednom, eto, koliko Srpstvo traje, od ludih nekih Nemanjića pa nadalje...
Beograd-tu smo našli dobar stil i izdižemo se, ali je luda Isidora Bjelica koja je volela šešire-prosto! O njoj nismo znali mnogo, lascivno je pisala i govorila, ali ćemo je makar zapamtiti kao osobu koja voli šešire.
Mi na nacionalnom TV-u nemamo više takvu osobu.
Samo trenerke, farke i helanke. :zcepanje:
Šešir? Bre, ne izmotavaj se tu!

Sirotinja.
Srbiju je izgradila i održala puka sirotinja.
Batrgali su se uz štap i kanap da jednom, eto, koliko Srpstvo traje, od ludih nekih Nemanjića pa nadalje...
Beograd-tu smo našli dobar stil i izdižemo se, ali je luda Isidora Bjelica koja je volela šešire-prosto! O njoj nismo znali mnogo, lascivno je pisala i govorila, ali ćemo je makar zapamtiti kao osobu koja voli šešire.
Mi na nacionalnom TV-u nemamo više takvu osobu.
Samo trenerke, farke i helanke. :zcepanje:
Šešir? Bre, ne izmotavaj se tu!
izvinite gospodjo ultra, mi smo srbi i ne znam zasto nas toliko mrzite na temu kapa kacketa i sesira

Back