Savrseno Poseban
Početnik
- Poruka
- 2
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što među njima ima drvoseča i pčelara !
A, može da naleti i onaj medved iz Kupinova !?
A, gradske frajlice kasnije uvek biraju takav seks,
ako prvi prežive....
Razmisli
zato sto su te fol beogradjanke isto sa sela dosle u grad pa se lepo nasli
Ja o radu u polju ne znam skoro nista.![]()
nema to veze i dalje si seljak
Neam nist protiv seljobera.
A ti si gradzanin, jel tako?![]()
danas biti gradjanin nije dobro, samo jedes pastetu i virsle i to kad je praznik. A ovi na selu na tavanu imaju susenog mesa kao u prici.
Jao cuti, moji mi salju sve i svasta, napune mi zamrzivac. Kupe od nekog coveka svinju i plate mu sve da je zakolje i spremi posebno, pa onda suse i prave kobasice kod nekog mesara, ma haos.
I jos pecene paprike koliko imam, boranije, graska i sta sve ne.![]()
De su vam piccke jebaci!
a ja ne, ja imam samo boraniju i grasak. Tri dana boranija, onda tri dana grasak, pa opet tri dana grasak pa tri dana boranija. Ali zato kad dodje neki praznik kupim kineski pasulj.![]()
Pa ti si u Zagrebu jbote, zar tamo nisu dobre place? Ja bas vodim racuna da ne jedem mnogo i smrsao sam pomalo, moram da dodjem do 85, sada imam 93 sto je mnogo.![]()
Nama teško i na Banjicu da odemo, kad sam imao ribe iz 63., jedva sam pristao da bude sa njima, ko će to da prati i razvozi , samo zato što su bile velike ljubacvi u pitanju, sa jedne strane je Šumadija, sa druge AU
Jbga, Beograd ti je i Lazarevac...mora da je to u pitanju, da te tamo iz Ripnja pristaju, ripaju![]()
Ma salim se, nego meni je uvek malo. Ne radim ja stalno, ponekad i dosta na crno. A i dobre su kako kome. Ko je u drzavnoj sluzbi cese jaja i ima dobar kesh, a mi kod privatnika samo sto nas ne jebbu glogovim kolcem
Razmisli
Ma salim se, nego meni je uvek malo. Ne radim ja stalno, ponekad i dosta na crno. A i dobre su kako kome. Ko je u drzavnoj sluzbi cese jaja i ima dobar kesh, a mi kod privatnika samo sto nas ne jebbu glogovim kolcem
Aha...ali samo ako je provincija tamo negde Nikšiš, bijelo Polje itd
Druge provincije nešto ne vole ...provincijalke iz BG