Zasto su muskarci iz provincije uspesniji u ostvarivanju veza sa devojkama iz velegra

Zato sto zenama imponuje trud koji tipovi iz daleka ulazu da bi dosli do njih, time pokazuju da im je stalo da budu sa tim zenama. Kad se setim kako sam po cichi zimi putovao satima iz ove moje pripizdine da bi bio sa dragom iz velegrada, i kako je ona razjebala nov novcat auto dok se njakala po rasturenim drumovima moje pripizdine... e to je bila ljubav... :zaljubljena: :lol:

Zato ja nisam morao da mrdam iz atara opštine Novi Beograd,još preciznije studenjaka a izdružio se sa predstavnicama od Vranja do Subotice a i neko crnogosko primorje mi u uspomenama pošto beše malko veća država u to vreme....sve ima svoje mada iskreno slabo u bližem a i malo širem društvu znam za neke primere dugovečnih veza tipa momak iz Surdulice devojka iz bloka 70...ali ajde...da ne kvarim zabavu.

danas biti gradjanin nije dobro, samo jedes pastetu i virsle i to kad je praznik. A ovi na selu na tavanu imaju susenog mesa kao u prici.

Jao cuti, moji mi salju sve i svasta, napune mi zamrzivac. Kupe od nekog coveka svinju i plate mu sve da je zakolje i spremi posebno, pa onda suse i prave kobasice kod nekog mesara, ma haos.
I jos pecene paprike koliko imam, boranije, graska i sta sve ne.:aha:

Jao cuti, moji mi salju sve i svasta, napune mi zamrzivac. Kupe od nekog coveka svinju i plate mu sve da je zakolje i spremi posebno, pa onda suse i prave kobasice kod nekog mesara, ma haos.
I jos pecene paprike koliko imam, boranije, graska i sta sve ne.:aha:

a ja ne, ja imam samo boraniju i grasak. Tri dana boranija, onda tri dana grasak, pa opet tri dana grasak pa tri dana boranija. Ali zato kad dodje neki praznik kupim kineski pasulj. :)

a ja ne, ja imam samo boraniju i grasak. Tri dana boranija, onda tri dana grasak, pa opet tri dana grasak pa tri dana boranija. Ali zato kad dodje neki praznik kupim kineski pasulj. :)

Pa ti si u Zagrebu jbote, zar tamo nisu dobre place? Ja bas vodim racuna da ne jedem mnogo i smrsao sam pomalo, moram da dodjem do 85, sada imam 93 sto je mnogo. :confused:

Pa ti si u Zagrebu jbote, zar tamo nisu dobre place? Ja bas vodim racuna da ne jedem mnogo i smrsao sam pomalo, moram da dodjem do 85, sada imam 93 sto je mnogo. :confused:

Ma salim se, nego meni je uvek malo. Ne radim ja stalno, ponekad i dosta na crno. A i dobre su kako kome. Ko je u drzavnoj sluzbi cese jaja i ima dobar kesh, a mi kod privatnika samo sto nas ne jebbu glogovim kolcem

Nama teško i na Banjicu da odemo, kad sam imao ribe iz 63., jedva sam pristao da bude sa njima, ko će to da prati i razvozi , samo zato što su bile velike ljubacvi u pitanju, sa jedne strane je Šumadija, sa druge AU

Jbga, Beograd ti je i Lazarevac...mora da je to u pitanju, da te tamo iz Ripnja pristaju, ripaju :lol:

Isto ti je i sa istocnog na zapadni deo BG. Nema metro, a trebao bi.

- - - - - - - - - -

Ma salim se, nego meni je uvek malo. Ne radim ja stalno, ponekad i dosta na crno. A i dobre su kako kome. Ko je u drzavnoj sluzbi cese jaja i ima dobar kesh, a mi kod privatnika samo sto nas ne jebbu glogovim kolcem

Onda nadji neku babu u drzavnoj sluzbi, jer ti kako kazes fali 50 evra da izguras mesec.;)

Aha...ali samo ako je provincija tamo negde Nikšić, Bijelo Polje itd :mrgreen:

Druge provincije nešto ne vole ...provincijalke iz BG

- - - - - - - - - -

:hahaha:

Back