Gost
[/u][/i][/b]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pcelice da nije mozda GOST musko?pcelica:nemoj padati u vatru i sve ih nazivati skotovima, ovim gradom hoda puno dobrih ljudi, ne smes gubiti veru zbog nekog loseg iskustva. veruj u dobre ljude i desice ti se , videces...)))
pozdrav
nabaci osmeh na lice skotovi to ne vole))
Da nisi ti mozda musko?Anonymous:[/u][/i][/b]
i da je musko, text ostaje istiUsama Bin Shafting:Pcelice da nije mozda GOST musko?pcelica:nemoj padati u vatru i sve ih nazivati skotovima, ovim gradom hoda puno dobrih ljudi, ne smes gubiti veru zbog nekog loseg iskustva. veruj u dobre ljude i desice ti se , videces...)))
pozdrav
nabaci osmeh na lice skotovi to ne vole))
![]()
u pravu si, ima nas raznih, i muskaraca i zena ,ne moze se sve gaeneralizovatiblack-devil:ja jesam zensko ali mrzim kad cujem ovakve price o muskarcima, pa zar smo mi zene bolje majku mu, pa gori smo idioti i skotovi od muskaraca, ja priznajem)
Najbolje je prepoznati skota, i biti skot od samog pocetka. Mislim da devojkama bolje pristaje da budu skotovi, navijam za nas!!! A prema dobrom decku biti ok, ima jos uvek takvih (samo ih je tesko naci).jenny:joooj... pa nemojte tako da generalizujete stvari.... kao prvo i s jedne i s druge strane postoje skotovi....Ali isto tako ima i onih dobrih momaka i devojaka.
Ali problem je sto vecina dobrih devojaka nailaze na skotove, a isto vazi i za dobre momke, samo u ovom slucaju su devojke skotovi....
Inace... poznato je da se suprotnosti privlace
p.s. Samo da vas sve pozdravim, jer sam se tek sada uclanila, tako da sam nova![]()
Anonymous:[/u][/i][/b]
Scally treba prepoznati skota, mozes li ti to od pocetka ili kada te vec zaj#be a onda znas da je skot!!! Treba malo provaliti ljude pa i kada je skot da znas kako da ga nadmudris, folirajte se!Scally:Najbolje je prepoznati skota, i biti skot od samog pocetka. Mislim da devojkama bolje pristaje da budu skotovi, navijam za nas!!! A prema dobrom decku biti ok, ima jos uvek takvih (samo ih je tesko naci).jenny:joooj... pa nemojte tako da generalizujete stvari.... kao prvo i s jedne i s druge strane postoje skotovi....Ali isto tako ima i onih dobrih momaka i devojaka.
Ali problem je sto vecina dobrih devojaka nailaze na skotove, a isto vazi i za dobre momke, samo u ovom slucaju su devojke skotovi....
Inace... poznato je da se suprotnosti privlace
p.s. Samo da vas sve pozdravim, jer sam se tek sada uclanila, tako da sam nova![]()
Heheheheheheheheheh, UF ne bas drage volje ali si u prvu, jako iskreno, ali svako tezi da bude sa svojim skotom a ne da ga skot zezne i ostavi!!! Pozdrav :wink:ariela:LJUDI BUDIMO REALNI:::ZASTO IH NAZIVAMO SKOTOVIMA BILO DA SU MUSKARCI ILI ZENE:::ZATO STO NISMO RAVNODUSNI:::STA BI JA DALA DA ME SE TAJ MOJ SKOT SETI:::KAD ME ZA NEKON NIJE BRIGA UVEK KAZEM E BAS JE DOBAR DECKO:::TO JE NJEGOV PROBLEM::STO JE DOBAR:::MENI DEFINITIVNO TREBA TAJ SKOT::: :wink:
Neema tu zasto zato.Mi smo sa razlicitih planeta!Sto je u mom svetu za medalju, u vasem nosi titulu skota.Ima i onih pravih skotina,to su LOSI ljudi i ima ih u oba pola a ne svako ko te ne ne razume.ako ti je decko iole normalan onda je skot jer se ne kapirate.Poradi na tome pa mi javi posto i mene muce skotuse koje ne kapiram!Popio sam i sam par etiketa a mislim da sam dusica.Definisi mi "SKOT" malo blize pa cu moci mozda vise da ti pomognem,a dotad mi odgovori na isto pitanje sa zenske strane