- Poruka
- 25.999
Ljudi su zavidni jer ne umeju da se dive. A to je samo stvar izbora.
Ни ја н' умем да терам свемирски брод. Тако сам одлучио.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi su zavidni jer ne umeju da se dive. A to je samo stvar izbora.
I to. Da, baš tako. Ne umeju da se dive, upute kompliment, pohvalu.
nauci malo sql, malo php, malo javu, malo jos nesto pa cemo pricati
radi na sebi![]()
Ziva istina. Shvatila sam da je malo ljudi sa kojima mogu da podelim svoju srecu, i znas sta sam jos shvatila da se sa mnom vise raduju ljudi koje skoro i ne poznajem nego oni takoreci bliski, rodbina i prijatelji.Pre tridesetak godina, kada nam je baka preminula, kaže sestra od
strica ''Sad više nemam kome da se pohvalim''. Zbunila me..
Misliš, nemaš kome da se požališ?
Ne. Da se žališ možeš kome god hoćeš. Jedva čekaju da čuju nešto
loše. Ali, jedino je ona mogla iskreno da se raduje kada se nečim
pohvalim.
Kog će ti đavola nacistička parola?РАД ОСЛОБАЂА!
Al šta ćemo onda s tim kad neko zavidi starleti..![]()
Jesi li pomislio nekada da nešto nisi postigao ili stekao, da se neNa čemu da mi zavide? Što imam dve noge, dve ruke i dva uva? Dovoljna je jedna teža saobraćajka pa da se ovo moje blago okrnji.
Na čemu da mi zavide? Što imam dve noge, dve ruke i dva uva? Dovoljna je jedna teža saobraćajka pa da se ovo moje blago okrnji.
Pa zato mi i ne zavide.Бежи бре! То имам и ја. Ниси занимљив.
Šta znači steći? Da imam znanje, zdravlje, veliki trbuh, bradu, sto evra?Jesi li pomislio nekada da nešto nisi postigao ili stekao, da se ne
bi suočavao sa zavišću drugih?
Ne mogu ništa da steknem. Imam sve što mi treba.Jesi li pomislio nekada da nešto nisi postigao ili stekao, da se ne
bi suočavao sa zavišću drugih?
Ta osoba u budućnosti neće moći da prežali što u sadašnjosti nije shvatila da prošlost ne postoji.Pored toga što zavide, te osobe vole kada se nekome dešava nešto loše. Hoće da pomognu ali zapravo žele da znaju svaki detalj vaše bolesti ili problema.
Zavidne osobe teško podnose kad neko ima ono što oni sami nemaju.
Tačno. Ne samo što su lenji oni se nerado odriču nečeg u životu, npr putovanja, a posle se žale kako samo oni nemaju..
Poznajem jednu takvu osobu. Ona ne može da prežali što je u prošlosti donosila pogrešne odluke.
Ljudi su zavidni zbog svoje nesposobnosti i nemoci da nešto urade ili naprave u životu i od života , pa kada to drugome podje za rukom,Pogledajte prilog 1566582Sve je više ljudi koji zavide drugim ljudima. Ukoliko ste kupili stan, nov auto ili imate stabilnu platu, neki ljudi će vam zavideti na tome.
Zašto su ljudi zavidni?
Ljudi zavide drugima jer sami nisu ostvarili neki važan cilj u životu. Nisu uspeli da kupe ili da dobiju stan od države.
Ti ljudi će zavideti vašoj deci jer su ona bolja i obrazovanija od njihove dece. Ukoliko je vaš stan ili vaša kuća lepša nego kuća -stan druge osobe, i na tome će vam zavideti.
Te osobe nemaju samopouzdanje, imaju kompleks niže vrednosti. I ( ili ) su jednostavno loše osobe.
Da li ste nekome zavideli, ili je neko zavideo vama?
Šta mislite o takvim ljudima?
- Komentar ću ostaviti kasnije.-
Ljudi su zavidni zbog svoje nesposobnosti i nemoci da nešto urade ili naprave u životu i od života , pa kada to drugome podje za rukom,
pocne ljubomora i zavist u odnosu na one koji su svesni svega , ulažu trud i imaju uspeha.
Kad reče svesni svojih interesovanja, setila sam se kako zavist može bitiOvo sam sve napisala iz razloga da ljudi treba da budu realni, svesni svojih sposobnosti,interesovanja i mogucnosti naravno u odnosu na druge i samim tim nece biti ljubomorni a ni zavidni..
bilo kakva zavist je besmislena i prosto nema logike.
Pa ne mogu zavisni da se odupru ljubomori tek tako,komplexi su takvi da mogu nekom da upropaste zivot pa i nesvesno,na poslu nameste nekom otkaz samo jer je bolji od njih,ljudi imaju porodice mislis da ih je briga,za hranu ega slazu oteraju ljude na robijuPa ego i to je pre svega posledica niskog nivoa sveti i funkcionisanja na lošim vibracijama i niskim frenkvencijama.
Mislim svakog od nas je Onaj gore stvorio ovakve kakvi smo (nesavršeni) i svako od nas ima svojih i vlina i mana, svoje pluseve i minuse (jer sve funkcionise na principu nekog polariteta, pa i mi sami koji smo prijemnici/odašiljači energije i elektro-magnetnih talasa) i svako od nas ima neki svoj put, što delimično onaj koji mu je već zacrtan što delimično onaj koji je sam izabrao i recimo kad god vidim da neko ima nešto što možda ja nemam ja uvek pomislim, pa dobro ali zato on nema ovo ili ono što ja imam i postavim sebi pitanje, da li bi se menjao sa njim, naravno odgovor je uvek NE, i ono ako se dobro osećaš u svojoj koži onda se ne bi menjao ni sa kim i prosto bilo kakva zavist je besmislena i prosto nema logike.
Da, čestoDa li ste nekome zavideli
Ne znamili je neko zavideo vama?
Znam i slažem, a opet postoje zavidni ljudi, bez obzira što je besmisleno zavideti nekome.
Zbog idealizovane slike o nekome ili nečemu.Zašto su ljudi zavidni?