jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.125
Pa eto ti objasnjenja.Ti se nadas,a neko veruje.Svako je nasao svoj smisao.I nada je neostvariva,kao i vera za neke.Postoji razlika izmedju nade i vere , ja se nadam stvarima , ali ne verujem u njih.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa eto ti objasnjenja.Ti se nadas,a neko veruje.Svako je nasao svoj smisao.I nada je neostvariva,kao i vera za neke.Postoji razlika izmedju nade i vere , ja se nadam stvarima , ali ne verujem u njih.
Kažeš Boga niko nije stvorio, kako se to postaje iz ničega? Svi imaju poreklo stvaranja, to što si ti krenula sa pričom da ga niko nije stvorio je tvoj problem u učenju. Svako je stvoren, niko ne nastaje iz ničega.kakvi bre paraziti
Boga niko nije stvorio zato je stvoritelj.
Bog je postavio sve zakone a nauka, covek ih otkriva...
Bog nije stvoren.Kažeš Boga niko nije stvorio, kako se to postaje iz ničega? Svi imaju poreklo stvaranja, to što si ti krenula sa pričom da ga niko nije stvorio je tvoj problem u učenju. Svako je stvoren, niko ne nastaje iz ničega.
Још кад би био тако добар па повезао ове наведене категорије и упоредио их са оним неинтелигентним који вјерују.mislim da inteligentni ljudi,školovani, lekari, političari i sl. ne veruju
Obrazovanje ne utiče na veru, savesno ponašanje da. Obrazovana osoba koja je grešila u poslovnom ponašanju ima da trči u crkvu, nadajući se iskupljenju greha. Strah je vodič za zbunjene i uplašene.
Ima vernika i među ljudima sa visokim obrazovanjem.
Kako je nastao?Bog nije stvoren.
Хоћеш рећи да она која није грешила не трчи у цркву, што имплицира да су сви верници грешни, а невереници да су беле лале?Obrazovanje ne utiče na veru, savesno ponašanje da. Obrazovana osoba koja je grešila u poslovnom ponašanju ima da trči u crkvu, nadajući se iskupljenju greha. Strah je vodič za zbunjene i uplašene.
Није настао Бог је Праузрок.Kako je nastao?
To i je ste ono sto njega cini iznad svih sto je On stvoritelj a On Bog je oduvek i zauvek.Kažeš Boga niko nije stvorio, kako se to postaje iz ničega? Svi imaju poreklo stvaranja, to što si ti krenula sa pričom da ga niko nije stvorio je tvoj problem u učenju. Svako je stvoren, niko ne nastaje iz ničega.
Ne razumem. Političari onda spavaju u crkvi?Obrazovanje ne utiče na veru, savesno ponašanje da. Obrazovana osoba koja je grešila u poslovnom ponašanju ima da trči u crkvu, nadajući se iskupljenju greha. Strah je vodič za zbunjene i uplašene.
Zašto govoriš o ženskom rodu? Da, smatram da je strah pokretač odlaženja u crkvu. Što više greha, više straha. I više novca za sveštenike koji podgrevaju strah...Хоћеш рећи да она која није грешила не трчи у цркву, што имплицира да су сви верници грешни, а невереници да су беле лале?
Kako će ti se nešto ostvariti ni kad sam ne viruješ u ostvarenje već toga nečega?Postoji razlika izmedju nade i vere , ja se nadam stvarima , ali ne verujem u njih.
Trebali biNe razumem. Političari onda spavaju u crkvi?
Mada im ni to ništa pomoglo ne bi, kao ni bilo kome drugom ko oseća svakodnevni teret greha.Trebali bi
Ако си ти говорила у женском роду, тад и ја говорим, ти си написала "особа", ја одговорио на твој пост.Zašto govoriš o ženskom rodu? Da, smatram da je strah pokretač odlaženja u crkvu. Što više greha, više straha. I više novca za sveštenike koji podgrevaju strah...
Objasni mi prauzrok?Није настао Бог је Праузрок.
Ono iz čega sve nastaje i u šta sve nestaje. Uzrok svega je u nepojavnomObjasni mi prauzrok?
Hvala! Ipak, mora sve iz nečega da nastane, bilo nepojavno, nestvoreno, nerođeno....rodiće se baš iz toga, a onda će odlučiti šta da uradi....možda da stvori male smešne, prilično zle osobe, pa da se igra ....Ono iz čega sve nastaje i u šta sve nestaje. Uzrok svega je u nepojavnom
koje nije ni stvoreno, ni rođeno ni nastalo. Nadilazi i prostor i vreme i sve
pojavno.
Kad i gde, ako nadilazi vreme i prostor?Hvala! Ipak, mora sve iz nečega da nastane, bilo nepojavno, nestvoreno, nerođeno....rodiće se baš iz toga, a onda će odlučiti šta da uradi....možda da stvori male smešne, prilično zle osobe, pa da se igra ....
Kad i gde, ako nadilazi vreme i prostor?
Dobro. I dalje stoji pitanje. Ako je tako, kad i gde je prauzrok mogao da nastane?Vreme i prostor su samo ljudska tvorevina, van ljudi na zemlji, to ne postoji....
??????Vreme i prostor su samo ljudska tvorevina, van ljudi na zemlji, to ne postoji....