Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 29.226
Moj bratić, agresivna je pederčina.Jedan moj rođak je gej. I dva druga iz gimnazije su gej. Sva trojica su feminizirani, ali pošto poznajem samo njih trojicu za koje znam da su 100 posto gej, neću da generalizujem.
@Stefan2828 otvorio si temu na potforumu Psihologija. Pošto nisi postavio pitanja iz psihologije, ja ću to uraditi.
Šta mislite, kako se psihički osećaju gej osobe u ovom društvu, mislim i na Srbiju i na ex Yu zemlje?
Da li neki od njih osećaju da su manjina ili to ističu samo aktivisti LGBT uoči Parada ponosa?
Dugogodišnji švaler mu je liberslska N.Y. - židovčina.
Nije mu bilo dovoljno da vlastitim roditeljima obznani da se puca u guzicu, to mu je valjda oca dodatno još brže sahranilo, već je svojoj hiperkatoličkoj obitelji objasnio da se tovari s N.Y. Židovčinom i još od roditelja i rodbine očekivao da ga potapšu po ramenu, tj. daju blagoslov.
To se neće nikada dogoditi.
Nikada se nisam smatrao prakticirajućim katolikom, možda bi čak osvanuo na tom odvratnom vjenčanju, ako bi baš bio pozvan, ali ne znam zbog čega bi moja tetka/njegova mama, tamo osvanula.
Mogao je odabrati muslimana, crvenokošca, indida, negrida, biti incestuozan, sklon sodomiji, ali je odabrao židovčinu...