Zašto su homoseksualci feminizirani?

Nisu svi feminizirani, ali je poenta da su više od strejt muškaraca oslobođeni toksičnog maskuliniteta. Kao što nijedna žena nije potpuno feminine, nego ima i svoju tom boy stranu, tako ni muškarci nisu potpuno muževni, ali društvo nameće strejt muškarcima određeni način ponašanja od "malih nogu" (ti si seka persa ako ne podriguješ pred devojčicama, ako se plašiš buba, ako se nikad ne potučeš, itd).
skoro nisam veci klishe izliz procitao <3
toliki izliz da mos se olkliznes bro madafaka

podrig je kul a ne sad nesto vo no
a i devojcice obozavaju decake koji podriguju i prrrde

Nisu svi feminizirani, ali je poenta da su više od strejt muškaraca oslobođeni toksičnog maskuliniteta. Kao što nijedna žena nije potpuno feminine, nego ima i svoju tom boy stranu, tako ni muškarci nisu potpuno muževni, ali društvo nameće strejt muškarcima određeni način ponašanja od "malih nogu" (ti si seka persa ako ne podriguješ pred devojčicama, ako se plašiš buba, ako se nikad ne potučeš, itd).
Većina gejeva jesu feminizirani.

Ne znam ali može biti i zbog hormona, skoro sam videla jednog dečka na internetu pričao je nešto. Homoseksualac je, a lik ima lice žene. Nema šminke na sebi, nego jako ženstveno lice. Pritom ima i dugu kosu pušta je pa to dodaje izgledu. Znam da sam se šokirala mislila sam da je žensko dok nije progovorio. Sve gestikulacije i pokreti su muževni, način na koji nosi sebe ali lice ima žensko.
Da primjetio sam to. Homoseksualci često imaju lica kao žene pogotovo usne i oči. Da nemaju bradu i brkove nitko ih ne bi mogao razlikovati od žena.

Pa ti što se osjećaju kao žene su transvestiti.
Трансексуалци нису исто што и трансвестити. Трансвестити не желе да промене пол али глуме жене.

Феминизиран = понаша се као жена.

Хомосексуалци нису нужно феминизирани и феминизирани мушкарци нису нужно хомосексуалци.

Например, велики број хетеросексуалних мушкараца данас је ментално феминизирано.

Ти овде питаш шта је узрок феминизираности. Ја бих рекао одређени скуп спољашњих утицаја који укључује, али не искључиво и не нужно, и медијски утицај.

Zašto su homoseksualci feminizirani i zbog čega imaju glas, pogled, pokrete, način hodanja kao žene? koji je razlog da zvuče i izgledaju kao žene? je li oni to namjerno rade iz nekog inata prema društvenim normama ili se to može objasniti naučno (biološki) zbog toga što im fali muškog spolnog hormona zvanog testosteron?
Имаш мноштво педера који не изгледају као педери и никад не би рекао да су то,раде обичне послове од касира до аутомеханичара,од адвоката до власника малих послова.
Ти које описујеш су они највидљивији јер их је такозвана "популарна култура" гурнула у први видљиви план кроз медије а иначе много их је више неприметних,ожењених и оних за које се "никад не би рекло" да су такви.

Back