adelaidea
Iskusan
- Poruka
- 6.570
nikad nisi oralno zadovoljio zenu? tragicnoNe nego sam se ozenio sa muskarcem koji mi je rodio sina. I to moze, kao sto vidis. Ajde u zdravlje, ne bih te vise zadrzavao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikad nisi oralno zadovoljio zenu? tragicnoNe nego sam se ozenio sa muskarcem koji mi je rodio sina. I to moze, kao sto vidis. Ajde u zdravlje, ne bih te vise zadrzavao.
ko bi rekao da sam ja medicinsko cudo sa mojim ceo zivot u sat tacnim menstrualnim ciklusomisto kao i kod lezbejki
skoro nisam veci klishe izliz procitao <3Nisu svi feminizirani, ali je poenta da su više od strejt muškaraca oslobođeni toksičnog maskuliniteta. Kao što nijedna žena nije potpuno feminine, nego ima i svoju tom boy stranu, tako ni muškarci nisu potpuno muževni, ali društvo nameće strejt muškarcima određeni način ponašanja od "malih nogu" (ti si seka persa ako ne podriguješ pred devojčicama, ako se plašiš buba, ako se nikad ne potučeš, itd).
Pa vi Nemci ste uvek bili tačni.ko bi rekao da sam ja medicinsko cudo sa mojim ceo zivot u sat tacnim menstrualnim ciklusom
Većina gejeva jesu feminizirani.Nisu svi feminizirani, ali je poenta da su više od strejt muškaraca oslobođeni toksičnog maskuliniteta. Kao što nijedna žena nije potpuno feminine, nego ima i svoju tom boy stranu, tako ni muškarci nisu potpuno muževni, ali društvo nameće strejt muškarcima određeni način ponašanja od "malih nogu" (ti si seka persa ako ne podriguješ pred devojčicama, ako se plašiš buba, ako se nikad ne potučeš, itd).
Da primjetio sam to. Homoseksualci često imaju lica kao žene pogotovo usne i oči. Da nemaju bradu i brkove nitko ih ne bi mogao razlikovati od žena.Ne znam ali može biti i zbog hormona, skoro sam videla jednog dečka na internetu pričao je nešto. Homoseksualac je, a lik ima lice žene. Nema šminke na sebi, nego jako ženstveno lice. Pritom ima i dugu kosu pušta je pa to dodaje izgledu. Znam da sam se šokirala mislila sam da je žensko dok nije progovorio. Sve gestikulacije i pokreti su muževni, način na koji nosi sebe ali lice ima žensko.
Znači namjerno to rade a ne zbog prirode, biologije, kemije, hormona.Oponasaju zene jer ne zele da budu muskarci
Pa ti što se osjećaju kao žene su transvestiti. Ali ja ne pričam o njima nego o homoseksualcima. Jel ti smatraš da homoseksualac mora biti transvestit i da jedno bez drugoga ne ide?Feminizirani su jer se osećaju kao žene. Ima ih i koji se osećaju kao muškarci. Zato se kaže aktivni i pasivni. Prirodna devijacija jbg.
Pa i ti si gej vidi se iz aviona.Na mom bratiću se oduvijek vidjelo da je utovarivač.
Na jednom od bivših radnih mjesta isto su se neke tri ženske muškare držale zajedno, teška ženska pederana je to bila.
Tačno tako najtraženiji su muškarci koji žene tretiraju ko stoku. Jbg to je urođeno iz praistorije.skoro nisam veci klishe izliz procitao <3
toliki izliz da mos se olkliznes bro madafaka
podrig je kul a ne sad nesto vo no
a i devojcice obozavaju decake koji podriguju i prrrde
onda si upoznao bas mnogo gejeva kad mozes to da tvrdis, ne znamVećina gejeva jesu feminizirani.
mario te lajkujeskoro nisam veci klishe izliz procitao <3
toliki izliz da mos se olkliznes bro madafaka
podrig je kul a ne sad nesto vo no
a i devojcice obozavaju decake koji podriguju i prrrde
Трансексуалци нису исто што и трансвестити. Трансвестити не желе да промене пол али глуме жене.Pa ti što se osjećaju kao žene su transvestiti.
Имаш мноштво педера који не изгледају као педери и никад не би рекао да су то,раде обичне послове од касира до аутомеханичара,од адвоката до власника малих послова.Zašto su homoseksualci feminizirani i zbog čega imaju glas, pogled, pokrete, način hodanja kao žene? koji je razlog da zvuče i izgledaju kao žene? je li oni to namjerno rade iz nekog inata prema društvenim normama ili se to može objasniti naučno (biološki) zbog toga što im fali muškog spolnog hormona zvanog testosteron?
a sta cemo sa ruralnim gejevima koji se loze na spiritualizam i svoj gejizam posmatraju kroz prizmu paradigme gradjanskog drustva, lisenog religijiskih komponenti i dogmi broooo?Svi kulturni i obrazovani pre svega ljubazni ruralcima deluju kao gejevi.
Pa vidim ih na televiziji i internetu kakvi su.onda si upoznao bas mnogo gejeva kad mozes to da tvrdis, ne znam
to su javne licnosti, javne licnosti uvek preterujuPa vidim ih na televiziji i internetu kakvi su.
takoretji karikiradu u ciljem za popularnost za ozkarato su javne licnosti, javne licnosti uvek preteruju