bane
Aktivan član
- Poruka
- 1.499
Ovo je jako izraženo u današnje vreme. Mislim da je u redu da ste malo ljubomorne ali neke baš preteruju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije jako izraženo, nisi dobro obavešten! U modi je sestrinstvo i bratimstvo.Ovo je jako izraženo u današnje vreme. Mislim da je u redu da ste malo ljubomorne ali neke baš preteruju.

Mnogo žena na jednog muškarca,konkurencija velika,prirodna selekcija i td.Starije žene kojima ne treba muško nisu ni ljubomorne ,to ove mlađe se đžapaju za pažnju ,obično tri žene do pet na jednog mučenika.Ovo je jako izraženo u današnje vreme. Mislim da je u redu da ste malo ljubomorne ali neke baš preteruju.
Blago tebi,ti ćeš u raj kad se tako ishvali.Ljubomora je neimanje integriteta i autonomije nad samim sobom. Jednom kad uhvatimo korak sa samima sobom, mi nemamo više razloga biti ljubormorni na ikoga.
Ljubomora je jedan od smrtnih grehova.
Hvala Bogu, ne osećam ga.
Moj je greh sadržan u iću i piću. Ispovedam ga i mrzim kod sebe.
Kad budem bezgrešna, Bog će prihvatiti moju dušu. Nisam nikoga stala muka, nisam zavidela, nisam otimala ili daleko bilo-krala, nisam pametovala, nisam bila hladna i bezobrazna, nisam sa praga oterala nikoga da nema gde da spava, nisam lagala i krala, mada jesam ulepšavala realno stanje.
Noćas po dušu Gospod da mi dođe, zaista nemam za šta da se kajem, mada bi mogao uvek da mi traži crno pod noktima.
Spremna sam. Radujem se danu kad će me razrešiti brige o ovom mestu i ovim ljudima.
Ne. Ni ti, ni ja ne odlučujemo o tome. Gospod Bog neka odluči!Blago tebi,ti ćeš u raj kad se tako ishvali.
zato što muškarci preterano lažu i varajuOvo je jako izraženo u današnje vreme. Mislim da je u redu da ste malo ljubomorne ali neke baš preteruju.
mene su dve devojke lagale od samog početka.zato što muškarci preterano lažu i varaju
Ima raznih zlicamene su dve devojke lagale od samog početka.
dobro da su samo dve 
pa kad loše birašmene su dve devojke lagale od samog početka.
isto kao i muškarci, uključujući i forumašemislim ako mene pitate na te dejting sajtove ili preko društvenih mreža idu devojke koje ne mogu uživo nikog privući.
to je bilo tek upoznavanje. i kad sam video da lažu prekinuo sam.pa kad loše biraš
To su samo seljanke ljubomorneOvo je jako izraženo u današnje vreme. Mislim da je u redu da ste malo ljubomorne ali neke baš preteruju.
Nisam bre ljubomorna poboguTo su samo seljanke ljubomorne

Treba dokazati.Nisam bre ljubomorna pobogu![]()
Mužu rođendan u avgustu, pozvaTa siTreba dokazati.
Mi građanke praktikujemo trojku.

Ako je u formi, mogu da dođem.Mužu rođendan u avgustu, pozvaTa si![]()
Servisiram ja to redovno, ne briniAko je u formi, mogu da dođem.![]()
Eto, bila sam uverenja da se jedna pristojna patrijarhalna zena krije iza ovog profila, a ono blud & razvratTreba dokazati.
Mi građanke praktikujemo trojku.
Servisiram ja to redovno, ne brini![]()