- Poruka
- 4.442
luda umije ahahahaNormalne ne znaju da se seksaju![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
luda umije ahahahaNormalne ne znaju da se seksaju![]()
Razmišljanje prosečne kurozderke.
dobar preko dana, a nocu zao i okrutan ko cuvar zenskog zatvora, jel to?Da li je neko dobar ili loš je stopostotno stvar ličnog doživljaja..
Onaj ko je prema tebi dobar ne znači automatski i da je prema meni dobar...onaj ko je prema meni dobar može biti loš za tebe...
Plus što svi misle da su dobri...vrzino kolo...
Ovo je, po starom dobrom običaju, generalizacija.Jos od ranih skolskih dana su im uvek zanimljiviji problematicni tipovi. Koje je objasnjenje za ovo? Zasto svesno odabiru one koji nisu pametan izbor?
Па мора да се генерализује кад се говори о некој општој категорији, а не о појединцу јер не можеш ти као јединка бити репер за све жене. А генерално већина жена се пали на такве - глупе и агресивне.Ovo je, po starom dobrom običaju, generalizacija.
Ja, recimo, ne volim glupe i agresivne.
Niti ima pameti, niti stabilnosti. Oštećen sa svih strana.
Uvek pričam u svoje ime.јер не можеш ти као јединка бити репер за све жене
Којих свих њених потреба?не може да очекује задовољење свих њених потреба
Наравоученије - ако сте паметни и мирни правите се глупи и агресивни, барем у почетку, док не завредите пажњу жене, а после можете полако постати своји.....и надати се да након тога неће пожелети неког "продорнијег и динамичнијег".
Причамо о томе шта жене цене код мушкараца. Храброст иначе није потребна само у ситуацијама где је опасност од смрти висока ( као што је бојно поље, например. ) Довољно је да постоји велика опасност од значајног губитка.Brate o kakvoj hrabrosti vise pricate?
Pa ne dizes bunu protiv dahija, trazis devojku valjda.
I? Ako postoji znacajna opasnost od velikog gubitka ne treba se plasiti (biti oprezan), nego: ne brini draga, sve cu ja to resiti, nek samo odnose namestaj.Причамо о томе шта жене цене код мушкараца. Храброст иначе није потребна само у ситуацијама где је опасност од смрти висока ( као што је бојно поље, например. ) Довољно је да постоји велика опасност од значајног губитка.