Zasto su devojkama dobri momci neprivlacni?

Jos od ranih skolskih dana su im uvek zanimljiviji problematicni tipovi. Koje je objasnjenje za ovo? Zasto svesno odabiru one koji nisu pametan izbor?
Niko ne voli problematicne ljude ali svi vole zanimljive...
Oni muskarci koje ti razlikujes u smislu dobar los zao je jedan isti muskarac u njenim ocima....zene teze harmoniji
i kad im se ucini da nesto nije na svom mestu imaju neodoljivu potrebu da to vrate na pravo mesto...to je vrlina
koja ima svoju svrhu a ne mana...

Niko ne voli problematicne ljude ali svi vole zanimljive...
Oni muskarci koje ti razlikujes u smislu dobar los zao je jedan isti muskarac u njenim ocima....zene teze harmoniji
i kad im se ucini da nesto nije na svom mestu imaju neodoljivu potrebu da to vrate na pravo mesto...to je vrlina
koja ima svoju svrhu a ne mana...
Ali se cesto ispostavi u zivotu da nema sanse da ona bilo sta tu promeni, tako da ja bih rekla da je to mana..

zene teze da ih neko postavi na njihovo mesto z:mrgreen:

kako umem da raspalim masu :rotf:
Mislim da je to istina, bar jeste bila moja, mada i sada ostavljam prostor da me treba psotaviti na mjesto zbog PMS ludosti.
Dok sam bila pretjerano u emociji i iracionalna, jedino što bi pomoglo jeste malj u glavu hahaha
Šalim se, ali to neko zensko ludilo u sebi sam ugasila umom, i raciom - i to jedino zato sto sam razmisljala kako da budem bolja partnerka.

Bukvalno, postavljena sam na svoje mjesto i sada mi je prelijepo.

Mislim da je to istina, bar jeste bila moja, mada i sada ostavljam prostor da me treba psotaviti na mjesto zbog PMS ludosti.
Dok sam bila pretjerano u emociji i iracionalna, jedino što bi pomoglo jeste malj u glavu hahaha
Šalim se, ali to neko zensko ludilo u sebi sam ugasila umom, i raciom - i to jedino zato sto sam razmisljala kako da budem bolja partnerka.

Bukvalno, postavljena sam na svoje mjesto i sada mi je prelijepo.
Samu sebe postavila na svoje mesto ili je neko drugi to ucinio?

Back