- Poruka
- 14.443
Eto da uporedimo recimo muškarce i žene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
razlog za varanjem je uvek isti.. ili nezadovoljstvo ili zelja za necim novim..Eto da uporedimo recimo muškarce i žene.
To kod normalnih ljudi, a kod nas sto smo kuku?razlog za varanjem je uvek isti.. ili nezadovoljstvo ili zelja za necim novim..
eto resili smo temu![]()

Mene su ucili da zene varaju kad je vec doslo do dna, a da muskarci mogu i iz zabave.Po definiciji o varanjima, kaže varaju usamljeni automatski skloni zaljubljivanju.
To piše za žene.
Zašto muškarci varaju?
Zna li ko?
blszenstva takoreciTrebalo bi da je zbog potrebe i licnog zadovoljdstva.![]()
Koji su to kukuMene su ucili da zene varaju kad je vec doslo do dna, a da muskarci mogu i iz zabave.
E sad to valjda normalni ljudi, a ovi kuku?
?Vecina haha, a sta znam manje moralni, malo sasavi, malo eguibicioniszi, malo slobodnijef duha itdKoji su to kuku?
Napisala sam ti zašto žena vara.
Bilo koja.
Sad šta ti znači “došlo do dna”?
To može baš individualno da bude.
Ima svačega.Vecina haha, a sta znam manje moralni, malo sasavi, malo eguibicioniszi, malo slobodnijef duha itd
Dobro, dala si jedan od razloga.
Pa ili kad je vec sve gotovo, ili kad je bas nesrecna, atrakcija prema muzu 0.
A znas da imaju i one zene, sto vole muza, i to cuvaju za sebe, tu je sexe tu je kuca... a seks ko seks telo ko telo. To se da.
A i aju i one sto prevare jer su nesrecne, nadju utehu u drugom.
Usamljene žene sklone zaljubljivanju varaju?Po definiciji o varanjima, kaže varaju usamljeni automatski skloni zaljubljivanju.
To piše za žene.
Zašto muškarci varaju?
Zna li ko?
Usamljene su valjda sklone zaljubljivanju - tako kaže neka definicija.Usamljene žene sklone zaljubljivanju varaju?

Ja mislim da varaju i ljudi koji nisu usamljeni. Bar tako praksa pokazuje.Usamljene su valjda sklone zaljubljivanju - tako kaže neka definicija.
Ima smisla, traže ljubav koju nemaju jer kako piše usamljene su![]()
Možda, pojma nemam.Ja mislim da varaju i ljudi koji nisu usamljeni. Bar tako praksa pokazuje.
Tako je ali ne mora ni varanje okreneš se i odesrazlog za varanjem je uvek isti.. ili nezadovoljstvo ili zelja za necim novim..
eto resili smo temu![]()
Mhmmmm jasno kao danJa mislim da ljudi varaju zato sto vole da se karaju
Da,slažem seJa mislim da varaju i ljudi koji nisu usamljeni. Bar tako praksa pokazuje.
Imaju s kim, zašto varati?Ja mislim da ljudi varaju zato sto vole da se karaju
Pa jednostavno tako ide ...Sto ne znam...Imaju s kim, zašto varati?
Ima toga mnogo. Al postujem sto si osecala griznjunsavest, i treba.Ja sam samo jednom prevarila,desilo se jbg iz neke želje jer nisam bila blizu svog partnera niti u istoj državi. Sramota me je,dugo godina sam osećala tu grizu savesti .Jednostavno taj lik se pojavio,sećam se Splicanin visok zgodan sexy crn momak Mario.Samo njegovo ime i pojava me palila zapravo je bio običan propalitet,ali eto desilo se s njim i to ne jednom nego vise puta.Posle je pokušavao da me razdvoji od momka tako sto je kao poslovno stupio u kontaksa mojim mužem. Nekako sam izgladila situaciju i otpisala ga.Deluje kao neki film ali stvarno jeste tako bilo.Sto je najgori on je imao verenicu